Vibratorul, o soluţie simplă, dar eficientă atunci când nu poţi ajunge la orgasm

asa_da.jpg

Vibratorul soluţie simplă eficientă atunci când nu poţi ajunge la orgasm
Vibratorul este un mod sănătos de a-ți explora sexualitatea, corpul
foto: 123RF

Fiecare femeie este diferită, unele nici nu ajung la orgasm de la primele partide cu un partener nou, în timp ce altele pot avea chiar orgasm multiplu; unora le place poziţia misionarului, altele preferă să stea deasupra. Important este să te cunoşti destul de bine încât să îi poţi spune şi arăta exact ce te excită, ce te duce la orgasm. În plus, chiar dacă ajungeţi să folosiţi mereu aceleaşi poziţii şi „tehnici”, chiar dacă este monoton, gândeşte-te că aşa vei ajunge în mod sigur la satisfacţie de fiecare dată.

Cele mai multe femei ajung la orgasm destul de greu şi de obicei durează mai mult decât durează ca partenerii lor să ejaculeze. Şi cum cei mai mulţi aşteaptă ca partenerele lor să fie satisfăcute înainte, adesea acest lucru pune presiune pe performanţa lor şi pot chiar să-şi piardă erecţia. O soluţie simplă, dar foarte eficientă, este vibratorul.

Vibratorul este un mod sănătos de a-ți explora sexualitatea, corpul. Este recomandat în special femeilor care experimentează foarte rar orgasmul, deoarece vibrația poate fi cea mai rapidă și ușoară modalitate de a-l descoperi. Poate fi folosit in nenumarate feluri: extern, pentru stimularea clitorisului, intern, pentru penetrare sau ambele in acelasi timp.


 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1