Vibratorul, o jucărie sexuală care ajută femeile mature să obţină plăcerea supremă

sexual.jpg

Vibratorul, o jucărie sexuală care ajută femeile mature
Vibratoarele sunt recomandate femeilor de orice vârstă
foto:123RF

Vibratorul este o jucărie sexuală care ajută femeile să obţină plăcerea supremă - mult râvnitul orgasm. Dacă mult timp a fost considerat subiect tabu, în prezent acest accesoriu erotic este recomandat de specialişti, întrucât contribuie la îmbunătăţirea sănătăţii şi a stării de bine a femeilor.

Vibratoarele sunt recomandate femeilor de orice vârstă, dar după 50 de ani, un vibrator sau două sunt piese vitale ale echipamentului. Chiar dacă e posibil să ai orgasm mai uşor decât atunci când erai tânără, un vibrator tot se dovedeşte folositor pentru a „trezi” părţile corpului tău care au început să dormiteze.

Dacă foloseşti deja un vibrator şi nu obţii stimularea pe care o aveai înainte, atunci treci la un model mai viguros. Modelele rigide cu baterie sunt şi cele mai bune. Unele dintre ele pot fi folosite pe tot corpul, ceea ce dă o senzaţie foarte plăcută.

Ai grijă să te joci cu vibratorul pe clitoris câteva minute înainte de actul sexual, deoarece va ajuta la lubrifiere.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • uleiuri esentiale afrodiziace cuplu sex relatii intime

  Câteodată, lucrurile nu merg aşa cum te aştepţi între tine şi partenerul tău, de aceea, ar fi bine să îţi îmbunătăţeşti relaţiile intime. Dacă vrei să reaprinzi pasiunea în dormitor, foloseşte cu încredere uleiurile esenţiale. Graţie efectului lor aromaterapeutic, acestea te vor ajuta să te relaxezi şi să elimini stresul.

 • Cum iti dai seama ca are intentii serioase cu tine

  În momentul în care un bărbat este îndrăgostit de o femeie şi are intenţii serioase, se dăruiește în totalitate. Iar comportamentul lui față de ea poate dovedi iubirea mai bine decât orice declarație.

 • masuri intampinati probleme sexuale

  Afecţiunile de natură sexuală sunt şi acum un subiect considerat tabu de cele mai multe persoane. Disfuncţiile erectile sunt principalele probleme cu care se confruntă bărbaţii, în special cei trecuţi de prima tinereţe. Aceştia refuză de multe ori medicaţia sau, şi mai grav, nu merg la medic, temându-se de un eventual eşec al propriei sexualităţi.

 • clitoris organ orgasmul clitoridian

  Clitorisul este singurul organ sexual destinat exclusiv plăcerii, iar satisfacţia oferită de orgasmul clitoridian nu a fost niciodată contestată.