Vârsta de 40 de ani, un prag psihologic dificil pentu unii bărbaţi. Cum se manifestă

conf.jpg

Vârsta de 40 de ani, prag psihologic dificil pentu unii bărbaţi
Criza vârstei mijlocii la bărbaţi poate duce la infidelitate, pentru că simt nevoia unei confirmări a masculinităţii şi a virilităţii
foto: 123RF

Criza vârstei mijlocii, un prag psihologic dificil care nu îi ocoleşte pe unii bărbaţi. În cazul lor, aceasta poate duce la infidelitate, pentru că simt nevoia unei confirmări a masculinităţii şi a virilităţii, cu toate că sunt implicaţi într-o relaţie de durată.

Pe lângă acest comportament, reprezentanţii sexului puternic pot apela şi la fondurile strânse în bancă de-a lungul anilor pentru a-şi face mici plăceri, cum ar fi achiziţionarea unor lucruri pe care şi le doreau de foarte mult timp sau chiar a unui automobil de ultimă serie.

O altă manifestare a vârstei de 40 de ani la bărbaţi poate consta în învinuirea partenerei de viaţă pentru nerealizarea anumitor dorinţe sau pentru nereuşite de care, de fapt, nu este vinovată.

Dacă te numeri şi tu printre cei care se tem de această perioadă, află că se poate trece cu ajutorul celor din jur, familie, prieteni. Ei sunt cei care trebuie să fie lângă tine, să te susţină şi să îţi redea încrederea în propria persoană. Nu ezita să apelezi şi la psihologi care te vor ajuta să gestionezi situaţia şi să găseşti cea mai bună soluţie pentru a depăşi cu succes criza vârstei mijlocii.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1