Unul dintre motivele principale pentru care dorința sexuală scade dramatic în unele cupluri

dina.jpg

cauzele principale pentru care dorința sexuală scade dramatic cupluri
Una dintre cauzele principale pentru care dorința sexuală scade dramatic în unele cupluri este legată de schimbarea etapei de viață prin care partenerii trec
foto: 123RF

Cuplul, de-a lungul timpului, trece prin tot felul de etape, şi câteodată sexul trece pe locul secundar. Uneori este firesc, dar activitatea intimă nu trebuie neglijată foarte mult timp.

Una dintre cauzele principale pentru care dorința sexuală scade dramatic în unele cupluri este legată de schimbarea etapei de viață prin care partenerii trec. Mai exact multe persoane sunt atât de fascinate de etapa îndragostirii, etapă ce are la bază multe promisiuni şi așteptări, încât au impresia că aceea va dura veșnic în viața lor și că vor putea depași absolut orice obstacol prin simplul fapt că se iubesc.Și, evident, viața lor sexuală va rămâne mereu la fel de minunată. Cam acestea sunt așteptările partenerilor.

Este bine de știut că dragostea nu salvează relații, deși iubirea este intr-adevăr o resursă prețioasă pentru cuplu și poate face diferența dintre a mai rămane sau nu împreună,  Atunci când un cuplu înaintează în timp și apar provocari precum neajunsuri, diverse pierderi sau probleme de încredere și comunicare, oamenii au tendința să se dezamăgească sau să dea vina pe partener pentru tensiunile acumulate.Aceste sentimente, de multe ori neexprimate, au influență directă asupra dinamicii sexuale a cuplului.

 

Loading...

Citește și

 • De ce e bine să te manifeşti în timpul sexului

  Dacă îţi doreşti să obţii tot ce-i mai bun de la relaţia ta şi să aveţi, atât tu, cât şi partenerul tău, parte de momente de neuitat în dormitor, trebuie să învăţaţi să vă exprimaţi dorinţele şi să vă manifestaţi în pat.

 • Aspecte referitoare la sexualitatea masculină

  Încă mai există o mulţime de lucruri pe care nu le ştim despre sexualitatea bărbaţilor şi nu pentru că nu ar fi interesate, ci pentru că există o reţinere în abordarea unor astfel de subiecte. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva aspecte referitoare la sexualitatea masculină, pe care ar trebui să le cunoască toată lumea:

 • Dorinţa libertatea de a ne destăinui extrem de importante cuplu

  La începutul oricărei relaţii, avem o plăcere deosebită să povestim bărbatului din viaţa noastră tot felul de lucruri, dar şi să ascultăm poveştile lui. Sunt descoperiri pe care le facem despre acesta, simţim dorinţa de a-l cunoaşte mai bine, de a ne primi în intimitatea lui şi de a se simţi în largul său să se destăinuie.

 • Cum pot partenerii de cuplu să ajungă pe culmile plăcerii în acelaşi timp

  Orgasmul feminin se poate sincroniza cu cel mascului, însă nu întotdeauna cele două orgasme coincid. Pentru ca partenerii să ajungă pe culmile plăcerii în acelaşi timp este necesară o cunoaştere foarte bună a propriei persoane şi a celui de lângă tine. Spre deosebire de bărbat, femeia poate să rateze orgasmul din pricina unui zgomot, a unui gest sau a unei şoapte.