Unul dintre cele mai periculoase obiceiuri care vor distruge încet, dar sigur, o relaţie

repros.jpg

Unul dintre cele mai periculoase obiceiuri care vor distruge încet
Critica şi reproşurile, mai ales cele constante, sunt unele dintre cele mai periculoase obiceiuri care vor distruge încet, dar sigur, o relaţie de cuplu
foto: 123RF

Critica şi reproşurile, mai ales cele constante, sunt unele dintre cele mai periculoase obiceiuri care vor distruge încet, dar sigur, o relaţie de cuplu. Ele au puterea de a deteriora acea conexiune existentă între parteneri, dar şi de a eroda încrederea în propria persoană. Cine s-ar putea simţi apreciat atunci când omul pe care îl iubeşte îi aduce zi de zi acuze?

Deşi există situaţii în care ceva ce nu merge chiar trebuie indicat partenerului de viaţă, acest lucru se poate face nu doar cu diplomaţie, ci şi dublat de sugestii şi sfaturi practice (dar și de exemplul personal), ce se pot dovedi o alternativă excelentă la iritanta critică.

Pentru a evita să ajungeţi în acest punct, dialogați cu lejeritate şi lăsaţi-vă timp pentru a auzi din partea fiecăruia ceea ce se vrea a fi transmis, comunicând, comunicând şi iar comunicând verbal. Doar aşa veţi reuşi să mai puneţi o cărămidă serioasă la relaţia voastră.

 

Loading...

Citește și