Unii bărbaţi au preferinţe clare în ceea ce priveşte femeile. Iată ce apreciază în mod deosebit

spont.jpg

Unii bărbaţi au preferinţe clare în ceea ce priveşte femeile
Spontaneitatea este ceea ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie nu este neapărat un corp perfect cu forme generoase. Aceste preferințe diferă de la bărbat la bărbat, însă în ceea ce privește trăsăturile de caracter, gusturile se aseamănă. Atât timp cât personalitatea unei femei este agreabilă, un bărbat va trece cu ușurință peste defectele fizice pe care ea consideră că le are și o va aprecia pentru ceea ce este ca un întreg. Aşadar, iată ce apreciază un bărbat, în mod deosebit, la o femeie.

Naturalețea

Contrar opiniei populare, machiajul excesiv și aspectul de păpușă nu este ceea ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie. Dimpotrivă, o femeie naturală, cu un machiaj discret, va arăta mult mai bine în ochii unui bărbat. Iar naturalețea contează și din punctul de vedere al comportamentului. Bărbații își dau imediat seama când o femeie nu este ea însăși, mai ales atunci când o cunosc destul de bine. Unei femei nu îi stă bine să disimuleze anumite personalități, cel mai bine este să fie ea însăși, așa cum se comportă și când este singură.

Spontaneitatea

Bărbații au fost întotdeauna atrași de adrenalină, de distracție și de lucruri interesante. Spontaneitatea este ceea ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie, mai ales când vine vorba de o relație de lungă durată. După ceva timp, rutina zilnică poate interveni într-un cuplu și îl poate scutura din temelii. Există posibilitatea ca ambii parteneri să devină plictisiți și să despartă fără un motiv întemeiat. Cel mai bine este ca atât ea, cât și el, să dea dovadă de spontaneitate și să încerce să facă lucruri noi și inedite împreună. O femeie nu trebuie să se teamă să îi propună iubitului să facă ceva neobișnuit, pentru că un bărbat va fi întotdeauna pregătit să spună „Da”.

Încrederea în sine

Deși majoritatea adoră să se simtă puternici și au un orgoliu de nedoborât, ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie este încrederea în sine. Aceștia pot fi cuceriți printr-o atitudine și o personalitate puternică. Chiar dacă o femeie nu are un aspect foarte atrăgător, aceasta poate seduce oricând un bărbat dacă adoptă o atitudine potrivită. Femeile sunt mai apreciate atunci când se apreciază pe ele însele.

Loading...
 
 

Citește și

  • Nu lăsaţi ca un episod jenant să vă alunge pasiunea

    Tuturor ni s-a întâmplat, cel puţin o dată, să trăim un incident jenant în dormitor. Şi asta pentru că viaţa de cuplu este departe de a fi perfectă, aşa cum ne-o descriu filmele romantice. Chiar şi cu o vastă experienţă sexuală se poate întâmpla câteodată să ai parte de momente mai puţin plăcute. Însă, atunci când se întâmplă un lucru nedorit în intimitate, important e să încerci să treci peste această situaţie repede şi cât mai elegant cu putinţă, pentru că ai destul timp după aceea să afli ce s-a întâmplat şi să analizezi situaţia.

  • Metode prin care libidoul feminin poate fi îmbunătăţit

    Grijile, problemele de la serviciu, stresul, oboseala, nemulţumirile legate de partener, o stimă proastă de sine, pesimismul, toate vă pot distrage destul de drastic gândurile de la clipele de intimitate.

  • Infidelitatea partenerului de viaţă o greşeală de iertat

    Majoritatea specialiştilor consideră că cine a înşelat o dată va repeta, cât de curând, aventura. Există şi excepţii, dar infidelitatea în antecendente reprezintă ea însăşi un semnal de alarmă cu privire la viitorul relaţiei alături de un partener infidel. În astfel de situaţii, experţii în relaţii de cuplu consideră că partenerul înşelat trebuie să fie cel care stabilişte regulile jocului: el decide limitele şi el este cel care hotărăşte dacă acceptă sau nu un astfel de comportament.

  • Potrivit ultimelor studii, un procent destul de ridicat dintre femei, aproximativ 45%, simt o oarecare repulsie faţă de sexul oral, mai ales când vine vorba să fie satisfăcute în acest fel.