Uneori iubitul îşi pierde interesul în ceea ce te priveşte? Iată ce poţi să faci

mici_surpriye.jpg

iubitul pierde interesul în ceea ce te priveşte
Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la el
foto: 123RF

O relaţie fericită pentru ambii parteneri implică, pe lângă dragoste şi multă strădanie de a menţine flacăra vie. Din păcate, de cele mai multe ori, atunci când tu ajungi în zona de confort vei simţi că partenerul îşi pierde încet încet interesul faţă de tine. Iată ce poţi să faci pentru ai stârni din nou interesul.

Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la el. De exemplu, poți să îi faci mici surprize, care nu trebuie neapărat să fie costisitoare. Alege cadouri haioase sau utile, care să îi amintească de tine de fiecare dată când le folosește.

Nu încerca din răsputeri să-i acaperezi viața partenerului tău, căci, de obicei, acest comportament al femeilor nu primește un feedback prea bun din partea bărbaților. Oferă-i libertatea de a face diverse activități alături de prietenii săi, lasă-l să se ocupe de hobby-urile pe care le are și vei vedea că el te va aprecia pentru asta!

Noutatea îi incită pe bărbați, așa că, oricât de mult i-ar plăcea părul tău lung și drept, nu ar fi o idee rea să-l surprinzi, din când în când, făcând mici modificări la aspectul tău fizic. O coafură diferită sau poate o tunsoare nouă îl pot face pe iubitul tău să-și piardă mințile după tine!

Activează-i spiritul competitiv, dar nu exagera! Este știut faptul că reprezentanții sexului tare au în sânge dorința de competiție și setea de câștig. Astfel, partenerul tău trebuie să simtă, cel puțin ocazional, că tu ești curtată și de alți bărbați. Ai grijă, însă, să nu exagerezi cu gelozia! Foarte mulți bărbați se sperie atunci când concurența este prea acerbă!

 

Loading...

Citește și

 • Partenerul refuză să mai facă sex cu tine

  Când partenerul nu îşi mai doreşte să facă sex cu tine, e normal să te simţi singură şi abandonată. Totuşi, în această situaţie, nu adopta o atitudine critică şi nu fii cicălitoare sau agresivă, aşa nu faci decât să îl îndepărtezi şi mai tare. Încearcă să îl convingi să apeleze la un specialist şi să adopte un stil de viaţă sănătos. Grija faţă de celâlalt, comunicarea şi activităţile făcute în cuplu pot să reaprindă văpaia şi să garanteze nopţi fierbinţi în dormitor.

 • cum poţi previ despărţirea persoana iubeşti

  Despărţirile sunt grele pentru toată lumea. Sunt puţini oameni care pot spune că nu au avut parte de prea multe separări şi şi-au gasit iubirea vieţii lor încă din perioada liceului. În articolul de mai jos, află cum poţi să previ despărţirea de persoana pe care o iubeşti.

 • Cea mai nefericită perioadă a vieţii unei femei

  Criza vârstei mijlocii este cea mai nefericită perioadă a vieţii unei femei şi se manifestă prin depresie, pesimism, pierderea încrederii în sine, deregleri de somn şi nu în ultimul rând, modificări ale greutăţii corporale.

 • Factori responsabili scăderea calităţii actelor sexuale bărbaţi

  Sunt o serie întreagă de factori din viaţa de zi cu zi care pot influenţa negativ calitatea actelor sexuale la bărbaţi. Este vorba de stres, oboseală, griji, regim alimentar, lipsa timpului liber. Lăsând la o parte aceşti factori, tot în cazul bărbaţilor se mai adăugă o problemă a cărei consecinţe se manifestă atât în plan fizic, cât şi psihic: disfuncţiile erectile.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1