Unele persoane au asupra noastră o influență deosebită. Iată care sunt şi ce calităţi au

pozitiv.jpg

persoane au asupra noastră o influență deosebită calităţi
Trebuie să învăţăm să apreciem acele relaţii care ne fac să evoluăm, care ne încarcă de energie pozitivă
foto: 123RF

Tot timpul suntem sfătuiţi să ne înconjurăm doar de persoane interesante şi pozitive. Dar ce calităţi are o astfel de persoană? Este relaxantă, are o atitudine firească, stie să îşi exprime punctul de vedere, nevoile şi sentimentele, respectându-le în acelaşi timp şi pe ale celorlalţi.

Genul acesta de persoană pune accentul foarte mult pe comunicare, fiind înţelegătoare şi binevoitoare. Este independentă, dar se interesează şi de binele celor din jur. Acceptă oamenii aşa cum sunt, fără a impune constrângeri. Ştie să spună nu şi să impună limite, când este cazul.

Trebuie să învăţăm să apreciem acele relaţii care ne fac să evoluăm, care ne încarcă de energie pozitivă. Nu ar trebui să ne pierdem prea mult timp încercând să explicăm, să ne justificăm, să convingem, să aducem dovezi şi să încercăm să-i schimbăm pe ceilalţi. În special, în dragoste şi prietenie, relaţiile reuşite sunt cele care decurg firesc.

Loading...
 
 

Citește și

 • Ce ar trebui să ştie orice persoană despre stres

  Stresul poate aduce uneori sfârşitul vieţii de cuplu, poate afecta în mod negativ viaţa sexuală a celor doi parteneri şi îi poate îmbolnăvi grav fizic sau psihic.

 • Motivul unele femei au deseori acestă fantezie

  Fantezia sexului cu un străin atrăgător este un afrodisiac extrem de plăcut, pe care multe femei îl adoră. Aceasta implică un bărbat, pe care nu îl cunoşti şi nici nu îl vei mai întâlni. O prezenţă misterioasă şi erotică, care te atrage şi îţi oferă un moment de neuitat.

 • Partenerul refuză să mai facă sex cu tine

  Când partenerul nu îşi mai doreşte să facă sex cu tine, e normal să te simţi singură şi abandonată. Totuşi, în această situaţie, nu adopta o atitudine critică şi nu fii cicălitoare sau agresivă, aşa nu faci decât să îl îndepărtezi şi mai tare. Încearcă să îl convingi să apeleze la un specialist şi să adopte un stil de viaţă sănătos. Grija faţă de celâlalt, comunicarea şi activităţile făcute în cuplu pot să reaprindă văpaia şi să garanteze nopţi fierbinţi în dormitor.

 • Până unde putem merge compromisul relaţia cuplu

  Dacă vrei ca relaţia în care eşti implicat să funcţioneze trebuie să şi oferi, nu numai să primeşti. Problemele apar în momentul în care unul dintre parteneri simte că primeşte prea puţin în schimbul a ceea ce face pentru consoarta sa, iar această inechitate va afecta mai devreme sau mai târziu relaţia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1