Una dintre cele mai grave greșeli pe care le putem face când suntem într-o relație

min.jpg

Una dintre cele mai grave greșeli pe care le putem face când suntem într-o relație
O relație de cuplu reușită presupune o încredere nezdruncinată între parteneri
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Încrederea stă la baza unei relatii de dragoste sănătoase. Dacă nu există încredere, nu există relaţie. Multe persoane susțin că minciunile „nevinovate” sunt acceptabile, dar chiar și acestea trebuie evitate. O relație de cuplu reușită presupune o încredere nezdruncinată între parteneri.

Trebuie să ai în vedere faptul că, mai devreme sau mai târziu, adevărul iese la iveală. Oricât de neînsemnate par, minciunile au totuși un impact puternic. Acestea constituie una dintre cele mai grave greșeli pe care le putem face când suntem într-o relație de cuplu. Dacă ești prins spunând minciuni aparent nevinovate, partenerul tău poate începe să bănuiască că ascunzi secrete mult mai grave. 

Minciunile reprezintă un semnal de alarmă. Este firesc să vrei să te distanțezi de partenerul tău după ce v-ați certat. Dacă ești înțelept, poți avea multe de câștigat dacă îți acorzi puțin timp de gândire.

În acest mod, poți evita să îi spui partenerului tău niște vorbe care îl vor supăra și pe care le vei regreta mai târziu. Dacă însă ții secretul prea mult timp, acesta o să sufere oricum. Partenerul va simți că îl ignori și că nu valorează mult pentru tine.

Loading...

Citește și

 • Femeile nevoie de implicare emoţională partide de sex interminabile

  Există o idee greşit înţeleasă de mulţi bărbaţi, conform căreia femeile visează să aibă în dormitor adevărate maşini de sex, parteneri capabili să le lase fără suflare în timpul unor maratoane sexuale.

 • De ce e bine să te manifeşti în timpul sexului

  Dacă îţi doreşti să obţii tot ce-i mai bun de la relaţia ta şi să aveţi, atât tu, cât şi partenerul tău, parte de momente de neuitat în dormitor, trebuie să învăţaţi să vă exprimaţi dorinţele şi să vă manifestaţi în pat.

 • Aspecte referitoare la sexualitatea masculină

  Încă mai există o mulţime de lucruri pe care nu le ştim despre sexualitatea bărbaţilor şi nu pentru că nu ar fi interesate, ci pentru că există o reţinere în abordarea unor astfel de subiecte. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva aspecte referitoare la sexualitatea masculină, pe care ar trebui să le cunoască toată lumea:

 • De ce minciuna nu trebuie să îşi facă loc în viaţa intimă

  Să minţi nu este o idee bună, mai ales când vine vorba de viaţa voastră sexuală. Dacă te prefaci că eşti mulţumită de activitatea voastră intimă din dormitor, te gândeşti probabil că în acest mod nu îi vei răni sentimentele partenerului de viaţă, dar de fapt chiar asta faci. Îl îndepărtezi prin minciună şi de cele mai multe ori îşi dă şi el seama că ceva nu este în regulă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1