Un truc cu care îţi poţi da gata partenerul în pat

ochi.jpg

truc poţi da gata partenerul în pat
Nevâzând nimic, reprezentanţii sexului puternic nu mai au control asupra a ceea ce se întâmplă şi asta este foarte excitant pentru ei
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

La începutul relaţiei voastre aventura era elementul principal ce vă conducea spre aşternuturi dar, ulterior, familiaritatea a luat locul aventurii. Acum vă cunoaşteţi şi e greu să vă mai surprindeţi unul pe celălalt, dar asta nu înseamnă că nu vă mai satisfaceţi reciproc, doar că lipseşte sarea şi piperul.

Si cum imaginaţia nu are limite, poţi readuce pasiunea pe care o simţeati la începutul relatiei, de fiecare data cand faceti sex, punând în practică un mic truc.

Leagă-ţi iubitul la ochi

Faptul că bărbaţii se excită uşor când văd ceva sexual, nu este o noutate. Dar ce nu prea se ştie, este că bărbaţii sunt la fel de uşor de stimulat şi când nu văd nimic. Nevâzând nimic, reprezentanţii sexului puternic nu mai au control asupra a ceea ce se întâmplă şi asta este foarte incitant pentru ei. În plus, când simţul vizual le este anihilat, toate celelalte simţuri, mai ales tactil şi gustativ, le sunt accentuate la maximum.

 

Loading...

Citește și

 • Iată cum trebuie stimulat cel mai sensibil organ feminin

  Clitorisul este un organ unic, destinat exclusiv generării de plăcere sexuală, dar este şi cea mai sensibilă parte a trupului femeii. Aşa că ar fi păcat ca partenerul tău să nu-i acorde atenţia meritată.

 • Cele mai frecvente minciuni spuse persoanei iubite

  Partenerii de viaţă cred de multe ori că îşi pot da seama când sunt minţiţi sau ignoră anumite indicii, din dorinţa de a crede că sunt fericiţi şi că au o relaţie perfectă.

 • importantă compatibilitatea în intimitate

  Compatibilitatea pe plan sexual este printre cele mai importante, dacă nu cumva cea mai importantă în relaţia de cuplu. Este extrem de important să împărtăşeşti cu partenerul tău aceleaşi idei de romantism, intimitate şi apropiere din punct de vedere emoţional şi sexual.

 • Sexul de împăcare

  Se spune că sexul de împăcare este ca un „drog” la care apelează foarte multe cupluri, pentru a-și remedia problemele. Însă există o serie de avantaje și dezavantaje de care ar trebui să țineți cont și pe care ar trebui să le aveți în vedere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1