Un stil de viaţă sănătos poate îmbunătăţi performanţa sexuală. Iată la ce trebuie să renunţaţi

nuda.jpg

Un stil de viaţă sănătos poate îmbunătăţii performanţa sexuală
Pentru a-şi îmbunătăţii performanţa sexuală, specialiştii le recomandă bărbaţilor să renunţe la obiceiurile proaste
foto: 123RF

E adevărat că performanţele sexuale sau libidoul depind de mai mulţi factori, însă un stil de viaţă sănătos poate îmbunătăţii cu siguranţă activitatea intimă.

Bărbaţilor le place sexul şi ar vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi cât mai intense. Din păcate, uneori, simt că nu mai dau randament atunci când sunt cu iubita în pat şi nu ştiu care este motivul. Pentru a-şi îmbunătăţii performanţa sexuală, specialiştii le recomandă bărbaţilor să renunţe la obiceiurile proaste.

Aşa zisele obiceiuri care te destind (fumatul, alcoolul, consumul de zahăr), sunt de fapt acelea care îţi afectează în mod direct performanţa sexuală. În timp ce studiile spun că puţin vin roşu îţi poate îmbunătăţi circulaţia, prea multă tărie  poate avea efecte adverse serioase. Alcoolul poate îngusta vasele de sânge şi este direct legat de impotenţă.

Renunţarea la alcool şi fumat sunt primii paşi ce trebuie făcuţi atunci când vrei să îţi îmbunătăţeşti circulaţia sanguină. Dacă reuşeşti să înlocuieşti obiceiurile proaste cu unele sănătoase ( alimentaţie echilibrată şi exerciţii fizice) vei fi cu un pas mai aproape de îmbunătăţirea performanţei sexuale.

Loading...

Citește și

 • De ce este important cunoşti bine înainte relaţie

  Cele mai multe persoane cred că o relaţie ar trebui să funcţioneze dacă ambii parteneri sunt sănătoşi din punct de vedere emoţional. Şi chiar dacă emoţional eşti pregătit să faci pasul, poate că nu eşti gata şi din punct de vedere mental.

 • lucru esenţial nu trebuie faci după o despărţire

  Oricât de grea ar fi situaţia în care eşti, ţine cont de faptul că nu vei reuşi niciodată să depăşeşti momentul despărţirii dacă încă vă vedeţi. Încearcă pe cât posibil să nu te mai întorci la sursa durerii, sperând că vei putea fi prietenă cu cel care te-a părăsit.

 • Ce nu trebuie să faci niciodată într-o relaţie

  În orice relație, trebuie să existe o prioritizare egală a nevoilor ambilor parteneri. Dacă te afli în situația de a accepta mai multe decât partenerul tău pentru a menține armonia în cuplu, atunci poate ar fi momentul să te trezești. Iată ce nu trebuie să faci niciodată într-o relaţie.

 • disccutiile in contradictoriu pot fi benefice pentru cuplu

  Oricât ne dorim să nu fie aşa, o relaţie implică şi discuţii în contradictoriu, pentru simplu fapt că sunt doi oameni diferiţi, fiecare cu experienţele lui, cu educaţia lui. Până se armonizează cuplul, până se cunosc cei doi, aceste situaţii inconfortabile sunt normale.