Un pont numai bun de pus în practică pentru femeile care ating mai greu orgasmul

pred.jpg

Un pont practică pentru femeile care ating mai greu orgasmul
Pentru ca partida de sex să fie cu adevărat reuşită este nevoie de multă pasiune, iar pasiunea se traduce, adesea, prin tensiune sexuală
foto: 123RF

O femeie care are dificultăţi sau chiar nu poate atinge orgasmul trebuie, mai întâi, să-şi ia gândul de la obţinerea climaxului prin simpla penetrare vaginală. Deşi poţi avea orgasm şi astfel, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos au nevoie de mai multă stimulare pentru a ajunge pe culmile plăcerii.

Nu trebuie sărit peste preludiu, are un rol esenţial în obţinerea orgasmului

Pentru ca partida de sex să fie cu adevărat reuşită este nevoie de multă pasiune, iar pasiunea se traduce, adesea, prin tensiune sexuală. Cu alte cuvinte, cu cât momentul penetrării este amânat prin prelungirea preludiului, cu atât tensiunea, respectiv dorinţa sexuală vor creşte.

Din acest motiv, nu trebuie sărit peste preludiu. Toate femeile apreciază o partidă de sex pe fugă, din când în când, dar pentru a gusta cu adevărat din plăcerea supremă este nevoie de timp.

 Aşadar, experimentează în timpul preludiului cu partenerul şi prelungeşte-l. Masajul, săruturile, sexul oral, toate sunt perfecte pentru a amâna uşor momentul propriu-zis în care începe sexul. Şi nu ezita să foloseşti lubrifianţi. Vaginul unei femei nu se lubrifiază de la sine, iar unele obiceiuri din stilul de viaţă, oboseala sau chiar anumite medicamente scad nivelul de lubrifiere. Cu cât eşti mai bine lubrifiată, cu atât plăcerea este mai mare, motiv pentru care apelează la un lubrifiant de calitate. Cu răbdare, tandreţe şi perseverenţă vei ajunge pe culmile placerii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1