Un mariaj fără o viaţă intimă satisfăcătoare va duce sigur la divorţ. Comunicaţi, exprimaţi-vă dorinţele sexuale

da.jpg

Un mariaj fără o viaţă intimă satisfăcătoare va duce sigur la divorţ
Învăţaţi să fiţi sinceri unul cu celălalt, comunicaţi şi exprimaţi-vă dorinţele sexuale
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Există cale de întoarcere, dacă ați ajuns în punctul în care nu mai aveți viață sexuală? Răspunsul este “da”, însă numai și numai dacă mai există dragoste și respect între parteneri. Comunicarea poate fi cheia problemei voastre. În plus, nu uitați că puteți apela oricând la terapia de cuplu, dacă vreți cu adevărat să vă salvați relația și viața sexuală.

Cuplurile, în special cele căsătorite, riscă de cele mai multe ori să se împotmolească în rutina zilnică a serviciului şi a treburilor casnice, încât neglijează complet activitatea intimă. Cu foarte multe obligaţii pe cap, partenerii uită că sexul ar trebui să fie printre primele priorităţi şi nu undeva, uitat la coada clasamentului. Puţini oameni conştientizează că un mariaj fără o viaţă sexuală satisfăcătoare va duce cel mai probabil la divorţ.

Comunicaţi, exprimaţi-vă dorinţele sexuale

Învăţaţi să fiţi sinceri unul cu celălalt, comunicaţi şi exprimaţi-vă dorinţele sexuale. Viaţa reală nu seamănă cu cea din filme, unde totul este minunat şi patenerii de cuplu par să se ghicească din priviri. Nu există o reţetă pentru o viaţă sexuală perfectă, nimic nu este perfect, însă cu siguranţă poate fi aproape perfect, dacă ai răbdare să asculţi dorinţele celui de lângă tine şi invers.

Vorbiţi despre ceea ce vă excită şi despre ceea ce nu vă place, pe un ton cât se poate de calm, dar şi incitant, pentru a avea o experienţă sexuală extrem de plăcută, fără reacţii negative şi sentimente rănite.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Testul hotărăşte soarta relaţiei voastre

  Chiar dacă relaţia voastră pare a fi perfectă şi credeţi că este momentul potrivit să o duceţi la nivelul următor, există foarte multe aspecte de care trebuie să ţineţi cont, înainte să luaţi o hotărâre. Mutatul împreună reprezintă un pas extrem de important, un test, care hotărăşte, într-un fel sau altul, soarta relaţiei voastre.

 • barbații știu cucereasca imediat femeie

  Fie că sunt singuri, fie îşi doresc pur şi simplu mai multe moduri de a se relaxa ocazional, aventurierii nu caută neapărat sex pentru plăcere fizică pură. Ei sunt deschişi la toate oportunităţile care le ies în cale, chiar dacă asta înseamnă că se vor implica într-o relaţie cu cineva cu care au crezut iniţial că vor avea doar o aventură de o noapte.

 • Excesul de parfum va poate sabota momentul intim

  Unele femei au tendinţa de a exagera cu deodorantul la axile sau cu parfumul pentru a creşte dorinţa sexuală a partenerului. Experţii găsesc că acest lucru este total greşit. Nu veţi face decât să stricaţi momentul.

 • Cum se poate construi o relaţie de cuplu sănătoasă

  O relație de cuplu sănătoasă se poate construi plecând de la cunoașterea propriilor nevoi și dorințe în cuplu. Dacă nu ne cunoaștem așteptările de la un nou partener, este ideal să începem demersul de autocunoaștere plecând chiar de la ultima relație pe care am avut-o. În momentul în care vom ști ce avem nevoie să primim și în ce manieră, ne va fi mult mai ușor să alegem persoana potrivită pentru o nouă relație.