Un lucru esenţial pe care nu trebuie să îl faci după o despărţire

scandal.jpg

lucru esenţial nu trebuie faci după o despărţire
Oricât de grea ar fi situaţia în care eşti, ţine cont de faptul că nu vei reuşi niciodată să depăşeşti momentul despărţirii dacă încă vă vedeţi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Oricât de grea ar fi situaţia în care eşti, ţine cont de faptul că nu vei reuşi niciodată să depăşeşti momentul despărţirii dacă încă vă vedeţi. Încearcă pe cât posibil să nu te mai întorci la sursa durerii, sperând că vei putea fi prietenă cu cel care te-a părăsit.

Nu este nicio problemă dacă încă te gândeşti la pesoana de care tocmai te-ai despărţit. Este firesc, având în vedere că la orice colţ vei întâlni lucruri care îţi aduc aminte de el. Să nu îl suni să-i spui că şi-a uitat un tricou la tine şi că voiai să vezi dacă are nevoie de acesta. Tot ce trebuie să faci în aceste momente este să nu îl contactezi.

Trebuie sî înţelegi că, dacă veţi continua să vorbiţi în fiecare zi, va fi practic imposibil să treci de această despărţire şi să îţi continui viaţa. La început încă depindeţi unul de celălalt şi îţi va fi greu să te abţii, dar vei vedea că situaţia va fi din ce în ce mai bună, cu trecerea timpului.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1