I-a arătat unui bărbat gay pentru prima oară un vagin. Reacţia acestuia a fost demenţială

vagin.jpg

vagin gay
S-au dezbrăcat pentru prima dată în fața unei persoane de sex opus
Foto: captură foto/Youtube

Reacția unui tânăr bărbat care a văzut pentru prima dată vaginul unei femei i-a amuzat pe internauți. materialul video a fost publicat pe Youtube și s-a dorit a fi un experiment sexual.

Doi actori porno, Arielle Scarcella și Riyadh K, ea lesbiană, iar el gay, au fost de acord să participe la un experiment sexual în care și-au arătat părțile intime unul celuilalt. După cum informează Daily Star, cei doi n-au mai văzut niciodată cum arată organele genitale ale sexului opus (cel puțin nu în realitate). „Niciunul dintre noi n-a fost complet dezbrăcat în fața unei persoane de sex opus, așa că am hotărât să  rezolvăm asta”, a declarat Riyadh.

Materialul video a fost realizat într-o cameră de hotel din Los Angeles. Imediat după ce au făcut cunoștință unul cu celălalt, Arielle și Riyadh și-au dat jos rapid lenjeria intimă. „Sunt părți din corpul unei femei despre care nu știu cum funcționează și nici pentru ce sunt”, a mărturisit cu sinceritate tânărul.

În momentul în care acesta a văzut vaginul tinerei femei, a fost foarte plăcut surprins și nu se aștepta să fie atât de „surprinzător”: „E un lucru frumos”, a afirmat zâmbind larg Riyadh. La rândul ei, Arielle a fost și ea plăcut surprinsă de reacția băiatului. Ca lesbiană, nu se aștepta că părțile ei intime să fie atât de „fascinante” pentru un bărbat cu alte orientări sexuale.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1