Uleiurile esențiale pot fi afrodisiace puternice

uleiuri_esentiale.jpg

afrosisiace uleiuri esentiale
Afrodisiacele sunt alimente, rețete și poțiuni aromate naturale despre care se consideră că ar fi amplificatori senzuali și sexuali
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Afrodisiacele sunt alimente, rețete și poțiuni aromate naturale despre care se consideră că ar fi amplificatori senzuali și sexuali. Multe dintre aceste instrumente potente de iubire care cresc libidoul au fost folosite de secole.

„În lume se cunosc zeci de afrodisiace și multe dintre ele sunt uleiuri esențiale care pot fi găsite cu ușurință”, a spus Eve Marx în cartea sa, „101 lucruri inedite despre sex”.

Ylang-ylang

Este un ulei esențial derivat din floarea cu același nume, cuvântul în sine înseamnă “floarea florilor”. Ylang-ylang, folosit în aromaterapie, este considerat un leac sexual. Uleiurile cele mai fine provin din florile galbene, deși plantele au de asemenea flori de nuanțe mov și roz. Din punct de vedere fizologic, ylang-ylang încetinește pulsul și liniștește o inimă care bate neregulat din cauza stresului. Uleiul este de asemenea un calmant al emoțiilor, fiind antidepresiv și relaxant natural.

Lemnul de santal

Prețuit ca „parfumul iubirii”, lemnul de santal este folosit în mod uzual la masarea sânilor pentru stimulare și în jurul organelor genitale pentru alinarea înflamărilor.

Uleiul de jojoba

Uleiul extras din semințele de jojoba este destul de diferit față de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceară lichidă. Masat direct pe vagin, este un lubrifiant natural.

Uleiul de lavandă

Masajul cu ulei de lavandă te ajută să ai mai repede orgasm. Lavanda grăbește circulația sângelui către zona genitală, lucru care sporește secreția de estrogen. Mai pe scurt, te exciți mai repede și ajungi mai repede la orgasm.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1