Trucuri şi sfaturi pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale după căsătorie

baie.jpg

Trucuri şi sfaturi mbunătaţirea vieţii sexuale după căsătorie
Încercaţi să aduceţi în baie o atmosferă cât mai caldă şi mai plăcută
foto: 123RF

Se spune că în majoritatea cuplurilor căsătorite pasiunea şi focul dragostei dispar treptat pe măsură ce problemele casnice pătrund în viaţa celor doi. Experţii susţin însă că viaţa sexuală poate fi îmbunătăţită, în ciuda problemelor numeroase care apar odată cu oficializarea relaţiei.

Sfaturi pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale după căsătorie

Transformaţi dormitorul într-un loc destinat plăcerilor. Cumpăraţi tot felul de accesorii sexuale, lumânări parfumate şi instalaţi un sistem audio pentru muzica favorită.

Încercaţi să aduceţi în baie o atmosferă cât mai caldă şi mai plăcută, care să se poată extinde asupra libidoului partenerului.

Scăpaţi de cele câteva kilograme pe care le aveţi în plus. Doar pentru că sunteţi căsătoriţi nu aveţi dreptul să vă abandonaţi aspectul exterior. Încercaţi pe cât posibil să arătaţi tot timpul bine, pentru ca partenerul să vă admire în continuare trupul.

Acordaţi mai multă atenţie bărbatului din viaţa voastră. Este foarte important să nu vă abandonaţi cu totul grijilor şi treburilor astfel încât să uitaţi cu totul de iubit. Comunicarea este extrem de importantă într-o relaţie. Dacă comunicarea este precară, partenerii riscă să îşi piardă interesul unul faţă de celălalt.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1