Trucuri ce fac o femeie irezistibilă şi unică în ochii bărbatului

cuplu.jpg

cuplu
Femeile care iubesc sexul sunt adorate de bărbaţi
foto: pixabay.com
Citeste tot despre: 

Vrei să-l cucereşti definitiv pe bărbatul din viaţa ta? Doar pentru că acum eşti într-o relaţie serioasă nu inseamnă că trebuie să neglijezi activitatea intimă şi să pierzi acel farmec aparte care l-a cucerit pe iubitul tău încă de la prima întălnire. În articol, descoperă câteva trucuri ce fac o femeie irezistibilă şi unică în ochii bărbatului de lângă ea.

Arată-i că îţi place să faci sex oricând şi oriunde. Femeile care iubesc sexul sunt adorate de bărbaţi. Adevărul este că relaţiile serioase îi atrag pe bărbaţi şi pentru faptul că au constant parte de sex. Odată ce ai ajuns în patul lui, ce sens are să mai ai reţineri? Dacă adopţi o atitudine rece şi te porţi de parcă îi faci o favoare ori de câte ori accepţi să faceţi dragoste, nu-l vei face să ardă de dorinţă, ci de frustrări.

Să te laşi greu este un siretlic care funcţionează mai degrabă la începutul relaţiei. Mai apoi, îi menţii interesul treaz printr-o tactică diametral opusă. Arată-i că adori sexul şi că ai anumite preferinţe, fantezii şi standarde! Pe această cale provoacă-l să te satisfacă cu adevărat, nu să te convingă seară de seară să faceţi amor. Tu ieşi în câştig din toate punctele de vedere! În restul relaţiei încearcă să fii inabordabilă, dar doar ocazional.

Dacă vede că nu este singurul pe raza ta de interes îl vei stimula să ia mai des iniţiativa şi să te impresioneze. Atunci când vezi că implicarea lui e maximă, răspunde-i cu aceeaşi monedă şi răsplăteşte-i fiecare gest romantic cu unul pe măsură.

Loading...
 
 

Citește și

 • greseli ale barbatilor in pat

  În general, bărbaţii au tendinţa să fie foarte încrezători în tehnicile proprii atunci când este vorba despre sex, iar asta nu reprezintă o atitudine rea atunci când chiar ştiu ce trebuie să facă între aşternuturi. Însă, uneori, mai fac şi greşeli în pat, iar dacă nu sunt conţtienţi de ele sau le neagă, viaţa sexuală a cuplului se poate transforma într-un coşmar, cel puţin pentru unul dintre parteneri.

 • Ce probleme poate întâmpina un cuplu în dormitor

  Atunci când spui despre partenerul tău că nu este foarte priceput în pat, cu siguranţă ai nişte motive întemeiate. Una dintre cele mai frecvente probleme ale cuplurilor este faptul că bărbaţii nu se concentrează suficient de mult pe orgasmul iubitelor lor. Acest lucru poate fi soluţionat prin comunicare, însă trebuie să fii foarte atentă cum pui problema, astfel încât să nu îl jigneşti pe partenerul tău de viaţă.

 • Nesiguranţa afişată ostentativ erodează chiar şi cele mai solide cupluri

  Indiferent cât de solidă pare a fi relaţia de cuplu, există anumite pericole ce planează asupra ei, pericole ce pot distruge o relaţie aparent indisolubilă. Teama de separare, de abandon, gelozia, agăţarea de partener, controlul exagerat, plângerile repetate, reproşurile, solicitarea permanentă a dovezilor de iubire, autovictimizarea, toate acestea sunt manifestări de nesiguranţă care apar atât la bărbaţi, cât şi la femei şi care pot pune în pericol relaţia dintre parteneri.

 • După o despărţire suntem tentate să intrăm rapid într-o nouă relaţie

  De cele mai multe ori, în momentul în care se destramă o relaţie de lungă durată, şocul emoţional este uriaş. Multe reprezentante ale sexului frumos, imediat după ce au trecut de acest şoc, simt nevoia să intre foarte repede într-o nouă relaţie, cu convingerea că aşa se vor vindeca de fosta.