Trucuri care îl vor pune pe jar pe partener şi îi vor menţine atenţia îndreptată către tine

fa.jpg

Trucuri care îl vor pune pe jar pe partener si îi vor menţine atenţia îndreptată către tine
Arată-i că îţi place să faci sex oricând şi oriunde
foto: 123RF

Vrei să-l cucereşti definitiv pe partenerul de viaţă? Doar pentru că acum eşti într-o relaţie serioasă nu inseamnă că trebuie să neglijezi activitatea intimă şi să pierzi acel farmec aparte care l-a cucerit pe iubitul tău încă de la prima întălnire. În articol, descoperă câteva trucuri care îl vor pune pe jar pe partener şi îi vor menţine atenţia îndreptată către tine.

Arată-i că îţi place să faci sex oricând şi oriunde. Femeile care iubesc sexul sunt adorate de bărbaţi. Adevărul este că relaţiile serioase îi atrag pe bărbaţi şi pentru faptul că au constant parte de sex. Odată ce ai ajuns în patul lui, ce sens are să mai ai reţineri? Dacă adopţi o atitudine rece şi te porţi de parcă îi faci o favoare ori de câte ori accepţi să faceţi dragoste, nu-l vei face să ardă de dorinţă, ci de frustrări.

Să te laşi greu este un siretlic care funcţionează mai degrabă la începutul relaţiei. Mai apoi, îi menţii interesul treaz printr-o tactică diametral opusă. Arată-i că adori sexul şi că ai anumite preferinţe, fantezii şi standarde! Pe această cale provoacă-l să te satisfacă cu adevărat, nu să te convingă seară de seară să faceţi amor. Tu ieşi în câştig din toate punctele de vedere! În restul relaţiei încearcă să fii inabordabilă, dar doar ocazional.

Dacă vede că nu este singurul pe raza ta de interes îl vei stimula să ia mai des iniţiativa şi să te impresioneze. Atunci când vezi că implicarea lui e maximă, răspunde-i cu aceeaşi monedă şi răsplăteşte-i fiecare gest romantic cu unul pe măsură.
 

Loading...

Citește și

 • De ce minciuna nu trebuie să îşi facă loc în viaţa intimă

  Să minţi nu este o idee bună, mai ales când vine vorba de viaţa voastră sexuală. Dacă te prefaci că eşti mulţumită de activitatea voastră intimă din dormitor, te gândeşti probabil că în acest mod nu îi vei răni sentimentele partenerului de viaţă, dar de fapt chiar asta faci. Îl îndepărtezi prin minciună şi de cele mai multe ori îşi dă şi el seama că ceva nu este în regulă.

 • important ca partenerii de cuplu să petreacă timp și separat

  Când se îndrăgostesc și se află la început de relație, partenerii doresc să își petreacă cât mai mult timp împreună. Starea pe care o simți atunci când te îndrăgostești creează dependență și este greu să poți să renunți la ea. Însă este extrem de important să vă acordaţi o oarecare libertate pentru a nu vă simţi încorsetaţi în relaţie

 • tot ce trebuie sa stiti despre abstinenta

  Sexul reprezintă un aspect foarte important în viaţa fiecărei persoane, deoarece are anumite efecte pozitive atât asupra organismului, cât şi asupra psihicului.

 • Vrei să îl impresionezi pe bărbatul pe care îl placi

  Chiar dacă la prima vedere par cele mai complicate fiinţe din lume, bărbaţii au slabiciunile lor şi pot fi cuceriţi fără prea mult efort. Iată ce trebuie să ai în vedere, dacă vrei să te adore.