Trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi! Nu sta o clipă lângă ei

Citeste tot despre: 

Știm cât poate fi de dificil să întâlnești bărbați alături de care să te simți confortabilă și care să-ți ofere siguranța unei relații serioase. Dacă ești deja într-o relație și ai un mic dubiu cu privire la iubitul tău, deschide bine ochii. După ce fluturii din stomac dispar, s-ar putea să te trezești că nu ai stat o lungă perioadă de timp lângă un străin.

Trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi

Iată care sunt cele trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi cât te țin picioarele. Îți vor aduce numai lacrimi și suferință. 

1. Copilașii

Problema cu bărbații imaturi este aceea că vor să trăiască în prezent, ceea ce înseamnă că nu se simt confortabili să vorbească despre planurile viitorului vostru împreună, nedorind niciun fel de presiune în acest sens. Această tipologie de bărbați reprezintă o pierdere de vreme pentru femeile care se gândesc la o relație care să le ofere stabilitate. Dacă pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil chiar este. Lipsa planurilor de viitor nu este un factor sănătos pentru o relație care se intenționează a fi de lungă durată.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

De ce rămân oamenii în relații nefericite

Rejuvenare vaginală. Tot ce trebuie să știi despre procedură

 

Loading...

Citește și