Trăsături de personalitate care le fac pe femei irezistibile în faţa bărbaţilor

amabilitate.jpg

Trăsături personalitate fac femei irezistibile faţa bărbaţilor
Bărbații sunt mai atrași de fetele care au o atitudine optimistă și reacționează pozitiv la glumele lor
foto: 123RF

Tot timpul ne întrebăm care sunt calităţile pe care bărbaţii le găsesc atrăgătoare la femei. Şi, fie că este vorba de personalitatea noastră sau imaginea pe care o arătăm despre propria persoană există câteva tresături pe care bărbaţii le găsesc irezistibile.

Amabilitatea

A fi amabilă cu cei din jur nu este doar un lucru pe care trebuie să îl faci din obligație, ci și o calitate care te va face mai atrăgătoare în ochii bărbatului. Fetele răutăcioase nu sunt deloc pe placul reprezentanţilor sexului puternic.

Simțul umorului

O femeie cu simțul umorului va avea mereu ceva deosebit. Bărbații sunt mai atrași de fetele care au o atitudine optimistă și reacționează pozitiv la glumele lor. Așadar, când vei râde data viitoare la glumele lui, fii sigură că te va găsi de-a dreptul adorabilă!

Spontaneitatea

Dacă ești dispusă să lași toate proiectele la care lucrezi și să pleci într-o excursie neplănuită cu persoana dragă, atunci cu siguranță majoritatea bărbaților te vor aprecia pentru asta. Faptul că ești spontană și îți place distracția este un lucru atrăgător și amuzant pentru bărbați. 

Replicile inteligente

Reprezentanţii sexului puternic sunt atrași de femeile care le oferă replici inteligente și le pun imaginația la treabă. O remarcă inteligentă va fi tot ce ai nevoie pentru a-l ține alături de tine.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1