Trăieşti o iubire interzisă? Iată ce trebuie să ai în vedere

iubire.jpg

Trăieşti o iubire interzisă
Atunci când trăieşti o "iubire interzisă" cu un bărbat care se află deja într-o relaţie serioasă, aşteptările tale trebuie sa fie minime
foto: 123RF

Atunci când trăieşti o "iubire interzisă" cu un bărbat care se află deja într-o relaţie serioasă, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.

Iubirea simţită pentru un bărbat căsătorit este unul dintre cele mai dificile lucruri care i se pot întâmpla unei femei. Suferinţa, dezamăgirea şi sentimentele de nesiguranţă care îţi acaparează sufletul sunt greu de controlat. Deşi înclini să îl seduci pe cel de care te-ai îndrăgostit, aceasta nu este cea mai bună soluţie, având în vedere problemele pe care le poţi crea. Nu îţi pierde timpul cu o persoană care este deja implicată într-o relaţie, în special dacă nu îţi dă senzaţia că se vor separa curând.

Schimbă-ţi modul de gândire şi oferă-ţi o şansă la fericire. Meriţi să fii iubită, nu doar să trăieşti pe ascuns o iubire imposibilă. Nu lăsa sentimentele să îţi acapareze raţiunea!

Indiferent de cine te-ai îndrăgostit, important este să te asiguri că cel ales are aceleaşi sentimente pentru tine şi că puteţi să aveţi o relaţie împlinită împreună. Astfel, nu te lăsa purtată de val spre o legătură incertă.

 

Loading...

Citește și

 • Indiferenţa partenerul de cuplu ruinează relaţia

  Lucrurile care fac ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa. Într-un cuplu, aproape orice problemă poate fi rezolvată dacă partenerii sunt implicaţi sentimental şi există respect reciproc. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care nu mai sunt preocupaţi unul de celălalt.

 • Lipsa de încredere partener duce deteriorarea relaţiei

  Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

 • Sexul neprotejat menstruaţie cât de sigur este

  Ovulaţia reprezintă cea mai fertilă perioadă a lunii, însă acest lucru nu înseamnă că nu există posibilitatea să rămâi gravidă pe perioada menstruaţiei sau imediat după ce s-au încheiat sângerările menstruale. Specialiştii vă sfătuiesc să vă protejaţi indiferent de situaţie pentru a evita o posibilă sarcină.

 • metoda calendaruli masuri de contraceptie

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.