Totul despre sex: M-a înșelat cu prietena mea. Să-l iert?

54-sex-sexl.jpg

Scrie-ne ce probleme ai în amor

Andra are o căsnicie de opt ani, dar a aflat că soţul o înşală şi nu ştie ce să facă. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!

“Dragă Ioana, mă numesc Andra. Sunt căsătorită de 8 ani şi recent am trăit dezamăgirea vieţii mele. Într-o zi, fiind cu treabă în oraş, l-am surprins pe soţul meu de mână cu cea mai bună prietenă. În acel moment, şocul a fost atât de puternic încât nu am ştiut cum să reacţionez şi nici nu am avut curaj să-i înfrunt. De atunci, viaţa mea s-a schimbat total. Cum să pot merge mai departe, cum să-i spun soţului că l-am văzut cu cea mai bună prietenă, în care aveam încredere deplină? Ce ar trebui să fac în situaţia asta?”
Dragă Andra, am citit cu mare interes scrisoarea ta şi îţi mărturisesc sincer că nu mi-aş dori să trăiesc vreodată o asemenea experienţă.
Aşa cum ai spus şi tu, este foarte dificil să reacţionezi şi să iei o decizie, mai ales că în această poveste nu este implicat doar soţul tău, ci şi prietena ta cea mai bună. Dar, indiferent de situaţie, la un moment dat va trebui să stai de vorbă cu soţul tău pentru a-i cere o explicaţie. Cu cât vei prelungi acest moment, îţi vei face mai mult rău ţie şi, implicit, relaţiei de cuplu. Pentru orice femeie este dureros să afle că a fost înşelată de persoana pe care o iubeşte şi cu care a pornit la drum. Şi cu atât mai dezamăgitor este faptul că nu te-a înşelat cu o oarecare, ci cu prietena ta cea mai bună.

Trădarea e un lucru care nu poate să iasă din minte şi suflet atât de uşor şi, din acest motiv, te înţeleg foarte bine când spui că nu ştii cum să faci să ieşi din situaţia asta. Tentaţia este foarte mare pentru oricine, mai ales când în relaţia de cuplu apar probleme şi începe aşa-zisa criză. Prietena ta bună cred că ţi-a fost loială până în momentul în care i-a căzut cu tronc soţului tău. Sfatul meu este să nu mai amâni momentul pentru nimic în lume şi să stai de vorbă cu soţul tău şi cu prietena ta. Ascultă-i pe amândoi, dar fă exact ceea ce crezi că este mai bine pentru tine. Iar dacă vrei cu adevărat să mai rămâi alături de soţul tău, luptă pentru ceea ce îţi aparţine.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină sau pe site-ul click.ro

loading...
Loading...