Tot ce trebuie să ştiţi despre abstinenţă

nu_suporta.jpg

tot ce trebuie sa stiti despre abstinenta
Lipsa vieţii sexuale nu duce la apariţia unor afecţiuni medicale concrete, însă, din punct de vedere psihic dacă resimţim abstinenţa ca pe o problemă majoră, atunci ar trebui să acţionăm, în consecinţă
foto:123RF

Sexul reprezintă un aspect foarte important în viaţa fiecărei persoane, deoarece are anumite efecte pozitive atât asupra organismului, cât şi asupra psihicului.

Unii oameni decid sau sunt nevoiţi, din diverse motive, să se abţină de la sex, în anumite momente din viaţa lor. Acesta nu este, neapărat un lucru rău, abstinenţa sexuală fiind inofensivă atunci când este practicată cu moderaţie. Însă, o perioadă prelungită fără sex poate provoca dereglări de natură hormonală, precum şi dezechilibrări de natură psihologică.

Lipsa vieţii sexuale nu duce la apariţia unor afecţiuni medicale concrete, însă, din punct de vedere psihic dacă resimţim abstinenţa ca pe o problemă majoră, atunci ar trebui să acţionăm, în consecinţă. Pentru că, de cele mai multe ori, organismul ne somează lipsurile şi frustrările şi astfel apar bolile de orice fel.

Loading...

Citește și

 • Temerile cu care se confrunta femeile in dormitor

  Există cupluri care întâmpină probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, în multe situaţii nejustificate

 • Ce vor barbatii in pat de la o femeie

  Ai o relaţie cu un bărbat care te împlineşte, cu care ştii că poţi discuta orice şi poţi experimenta cele mai picante fantezii. Totuşi, nu de puţine ori ai avut senzaţia că partenerul tău nu a fost pe deplin satisfăcut de partidele voastre de amor sau că şi-ar fi dorit ceva mai mult. Ei bine, în articolul de mai jos vei afla ce îşi doreşte un bărbat cel mai mult de la actul sexual.

 • simplă metoda de a combate ejacularea prematura

  Specialiştii în sexologie sunt de acord că erecţiile de scurtă durată reprezintă cel mai comun lucru asupra căruia bărbaţii se simt vulnerabili. Nu este plăcut pentru niciunul dintre ei să termine actul intim foarte repede, sexul trebuie să fie ceva plăcut şi să se termine cât mai târziu.

 • Neintelegerile conflicte in relatia de cuplu

  Se pare că sexul într-o relaţie nu înseamnă întotdeauna fluturaşi şi plăceri infinite. Pe parcurs lucrurile se pot schimba, din diferite motive şi pot apărea tot felul de conflicte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1