Tot ce trebuie să aveţi în vedere despre preludiu. Cât trebuie să dureze?

prelud.jpg

Tot ce trebuie să aveţi în vedere despre preludiu
Contactul sexual trebuie să înceapă atunci când ambii parteneri au atins punctul maxim al excitaţiei şi îşi controlează cu greu dorinţa sexuală
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Preludiul sexual oferă fiecărui partener oportunitatea şi timpul de a se pregăti pentru o activitate sexuală. Fără angajarea într-un preludiu, unii bărbaţi nu îşi acordă suficient timp pentru a fi complet excitaţi, pentru a menţine o erecţie fermă necesară pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit.

Însă fără preludiu, o femeie nu va obţine nivelul de excitare dorit pentru a-şi pregăti corpul şi mintea pentru diverse activităţi sexuale. Vaginul femeii produce în timpul preludiului lubrifierea necesară pentru o penetrare facilă, în caz contrar actul sexual poate fi dureros sau chiar imposibil.

Cât trebuie să dureze preludiul sexual?

Preludiul sexual începe imediat ce intenţiile unuia sau ambilor parteneri sunt dezvăluite, astfel încât câteva tehnici de preludiu se aplică cu mult înainte de a ajunge la contactul intim, sau chiar într-un spaţiu intim. Contact vizual profund, atingerea mâinilor, atingerea picioarelor, coapselor, mişcări lascive ale corpului, conversaţie erotică, şoapte, sărutări pe gât, acestea reprezintă doar câteva tehnici preliminarii de preludiu.

În ceea ce priveşte durata preludiului, acesta este un lucru personal şi depinde de cei doi partenerI. Dacă bărbatul suferă de tulburări ale funcţiei erectile, preludiul trebuie prelungit pentru a asigura satisfacţia acestuia. Însă dacă un bărbat suferă de ejaculare prematură atunci un preludiu prelungit prin masaj erotic îl ajută să se relaxeze, controlându-şi astfel contracţia musculară şi ejacularea.

Contactul sexual trebuie să înceapă atunci când ambii parteneri au atins punctul maxim al excitaţiei şi îşi controlează cu greu dorinţa sexuală. Exte extreme de important ca preludiul să nu fie grăbit, căci în afara scopului fizic, preludiul reprezintă şi chimia trăirilor şi sentimentelor ce conectează partenerii şi crează dorinţa, pasiunea.
 

Loading...

Citește și

 • Sfaturi de igienă intimă corectă la bărbaţi

  Câteodată, să păstrezi curăţenia şi sănătatea zonei genitale e mai complicat decât pare. Iar igiena intimă după sex ar trebui să fie la fel ca spălatul pe dinţi în fiecare dimineaţă. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să sari peste acest pas dacă vrei să fii ferit de tot felul de infecţii.

 • Alimente care ajută la stimularea libidoului

  Dacă nu ştiaţi, cheful de sex poate veni şi datorită unor alimente, care sunt considerate afrodisiace naturale. Un afrodisiac este orice ne excită şi poate să fie un aliment, un miros sau o imagine. Afrodisiacele cresc libidoul şi prezintă avantajul că sunt la îndemâna oricui.

 • Principalul motiv partenerii de viaţă înşală lipseşte

  Multe cupluri trăiesc cu impresia că pasiunea se pierde în timp, acoperită de rutină şi obişnuinţă şi nu mai poţi face absolut nimic pentru a o readuce înapoi. Este o concepţie total greşită şi este principalul motiv pentru care partenerii de viaţă înşală. Iar dacă nu fac acest lucru trăiesc ani mulţi nefericiţi, într-o monotonie insuportabilă, care îi stoarce de pofta de viaţă, de creativitate, de vitalitate, de entuziasm. Aşadar, oamenii sunt capabili de acte nebuneşti pentru un strop de pasiune.

 • Ce trebuie să ştiţi despre durata unei partide de sex

  Mereu au existat discuţii legate de timpul care trebuie acordat unei partide de sex pentru ca ambii parteneri să fie satisfăcuţi pe deplin. Însă durata normală a unui act intim depinde în mare măsură de fiecare cuplu în parte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1