Top 5 cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor. La numărul 4 visează toţi

sex_in_trei.jpg

cele mai intalnite fantezii sexuale ale barbatilor
Printre cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor se numără sexul cu două femei
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nu foarte mulţi reprezentanţi ai sexului puternic au curaj să mărturisească cu sinceritate care le sunt cele mai ascunse fantezii. Însă acestea există şi vi le spunem şi vouă. Printre cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor se numără sexul în grup sau în public.

Fanteziile erotice ale bărbaţilor nu constă în vise imposibile, ci în lucruri pe care ar vrea să le pună în practică atunci când simt nevoia. Cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor implică sex oral sau tot felul de ipostaze inedite care să mărească dorinţa de a face sex.

Cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor: 1. Sex cu o blondă şi o femeie de culoare

Puţini sunt acei bărbaţi care nu au fantezii erotice cu femei de culoare. Cu atât mai mult, ei viseată la partide de sex în trei cu o blondă şi o femeie de culoare. De exemplu, îşi închipuie cum ar fi să fie răsfăţaţi şi iubiţi în acelaşi timp de două femei atât de diferite şi care sunt dispuse să le satisfacă orice dorinţă sexuală.

Cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor: 2. Sex în public cu o necunoscută

Această fantezie de a face sex în public se află în topul cu cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor. Reprezentanții sexului tare visează la astfel de escapade, în special cei care au o relaţie sexuală plictisitoare acasă, cu partenera de viaţă. Teama că pot fi surprinşi de cineva în timpul actului sexual face ca această fantezie să fie foarte excitantă. Dacă puneţi în practică acest scenariu, trebuie să fiţi foarte atenți înainte de a da frâu instinctelor.

Cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor: 3. Sex în piscină

Este una dintre cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor. Sexul în piscină vă poate oferi momente şi senzaţii de neuitat, cu condiţia să nu fiţi prinşi. Vă puteţi juca cât timp doriţi în apă, fiindcă aveţi un plan de dus la capăt, acela de a face sex. Un amănunt foarte important de care trebuie să ţineţi cont când faceţi sex în piscină este că trebuie să alegeţi un loc în care apa să nu fie mai adâncă de talie pentru a nu vă balansa prea mult.

Cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor: 4. Sex cu o prostituată

Îi excită foarte tare gândul că pot face cu ele tot ceea ce le trece prin cap din punct de vedere sexual. Lucruri pe care în mod normal nu pot să le facă cu partenerele de viaţă. Din acest motiv, este una dintre cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor.

Cele mai întâlnite fantezii sexuale ale bărbaţilor: 5. Sex oral în maşină

Se pare că tot mai mulţi bărbaţi care şofează se gândesc deseori la această fantezie. Visează ca, măcar o dată în viaţă să aibă parte de un sex oral în maşină. Cuplurile nonconformiste nu au nici o problemă de a-şi îndeplini această fantezie şi chiar nu le pasă dacă ar fi surprinşi în cele mai intime momente.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • ce fantezii au barbatii dupa 5 ani de relatie

    Atunci când vreţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul faceţi dragoste în mod constant. Totuşi, de ce e bine să facem sex regulat? Beneficiile pot fi nenumărate şi nu ţin doar de activitatea fizică, ci şi de trăirea emoţională.

  • Fantezii sexuale

    Este cunoscut faptul că bărbaţii au fantezii sexuale doar cu femei. Unele dintre aceste dorinţe pot fi îndeplinite, dar femeia este cea care hotărâşte ce se transformă în realitate şi ce rămâne fantezie pentru totdeauna.

  • Cât este de sigur este actul sexual în timpul sarcinii? Care sunt poziţiile indicate? Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele întrebări pe care le au viitorii părinţi după ce au aflat vestea cea mare. Citeşte articolul şi află mai multe despre acest subiect!

  • Tipuri de sărut: semnificatii

    Câţi dintre noi nu vrem să fim sărutaţi pasional şi în acelaşi timp tandru de partenerul de viaţă? Sărutul este cel mai intim gest şi din acest motiv, vă voi prezenta câteva tipuri de sărut pentru a vă surprinde partenerul plăcut.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5