Top 3 poziţii sexuale preferate de bărbaţi. Află care sunt!

deasupra.jpg

poyiti sexuale preferate de barbati
Una dintre cele mai dorite poziţii sexuale este Femeia deasupra
foto: 123RF

Atunci când te întrebi ce poziţii sexuale preferă bărbaţii, probabil că îţi trec prin minte posturi greu de pus în practică. Ei bine, următorul top te va surprinde. Reprezentanţii sexului puternic tânjesc mai mult după poziţiile erotice clasice şi alte variante care pornesc de la ele. Iată care sunt:

1. Poziţia Femeia deasupra

Una dintre cele mai dorite poziţii sexuale este Femeia deasupra. Ce bărbat nu vrea să îşi vadă partenera de viaţă în acţiune? Libertatea pentru stimularea zonelor ei erogene este un alt aspect pe care îl adoră bărbaţii la această postură erotică. Nu uita că încrederea în sine oferă un aer sexy oricărei femei, aşa că este uşor de înţeles de ce reprezentanţii sexului puternic sunt fascinaţi de această poziţie sexuală.

2. Poziţia Doggy style

Dacă te întrebi ce poziţie preferă bărbaţii, atunci nu trebuie să îţi lipsească de pe lista erotică Doggy style. Niciun bărbat nu îţi va spune că nu adoră priveliştea pe care i-o oferă iubita lui în timpul acestei posturi. De exemplu, unii dintre ei se dezlănţuie destul de mult atunci când practică această poziţie reuşind să finalizeze într-un mod intens. Instinctele animalice par să iasă la iveală mai mult ca oricând în timpul acestei ipostaze.

3. Poziţia Lingura

Atunci când simt nevoia să stabilească o legătură specială cu partenera lor, bărbaţii îşi vor dori să se bucure de senzaţiile oferite de poziţia Lingura. Acestora le place faptul că îşi pot atinge în voie iubita şi că o pot stimula pentru a atinge mai uşor orgasmul. Mai mult de atât, unii dintre reprezentanţii sexului puternic preferă această poziţie pentru că rezistă mai mult, având în vedere că penetrarea nu este profundă şi că ritmul nu este unul intens.

Loading...
 
 

Citește și