Tipul de orgasm care oferă femeilor o explozie de plăcere în tot corpul

org.jpg

Tipul de orgasm care oferă femeilor o explozie de placere în tot corpul
Orgasmul vulvo- vaginal este uşor de atins, fie prin penetrare, fie prin stimulare orală sau manuală
foto: 123RF

Când spui orgasm deja te gândeşti la partida de sex perfectă. Trăirea orgasmului şi senzaţiile percepute diferă de la o femeie la alta, aşadar orgasmul are zeci de forme cu sute de senzaţii! În articolul de mai jos, află câteva lucruri interesante despre tipul de orgasm care te scoate din minţi.

Este posibil să nu fi auzit pană acum de acest tip de orgasm, asta pentru că nu i s-a acordat atenţia cuvenită. Orgasmul vulvo- vaginal este uşor de atins, fie prin penetrare, fie prin stimulare orală sau manuală şi oferă femeilor o explozie de plăcere în tot corpul.

Îl obţii atunci când partenerul stimulează clitorisul şi peretele vaginal în acelaşi timp, iar tu simţi zeci de contracţii în zona vaginului şi a vulvei, contracţii care devin din ce în ce mai puternice.

Spre deosebire de orgasmul uterin, care este urmat de o perioadă refractară (perioada de repaus) şi deci, nu permite imediat să ajunci din nou pe punctul culminant al excitației sexuale, orgasmul vulvo-vaginal nu este urmat de o astfel de perioadă şi te îndeamnă să continui să faci dragoste din nou şi din nou.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1