Tipul de femeie pe care bărbaţii îl evită din punct de vedere sexual

Pat.jpg

Femeie in pat
Sunt unele femei care consideră că este total nepotrivit să ia iniţiativa în pat
Foto: pixabay.com
Citeste tot despre: 

Poate părea greu de crezut, dar bărbaţii au momente când îşi pierd entuziasmul în timpul unei partide de amor. Din păcate, răspunzătoare de acest lucru sunt chiar femeile cu care fac sex.

Există femei care reuşesc, prin atitudine, să le taie barbatilor cheful de sex. În articolul de mai jos, aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu câteva tipuri de femei cu care reprezentanţii sexului puternic nu ar mai face sex a doua oară.

Stanele de piatră

Ce îi enervează cel mai mult pe bărbaţi sunt acele femei care se întind pe pat şi aşteaptă. Aşteaptă ca partenerul să-şi înceapă numărul, stau liniştite pe toată perioada partidei de sex, au pretenţia ca numai el să muncească, iar la final îi servesc o grimasă plictisită. Bărbaţii îşi doresc femei active în pat, vor să le spui că îţi place sau ce vrei să îţi facă.

Fară iniţiativă

Sunt unele femei de modă veche care consideră că este total nepotrivit să ia iniţiativa în pat. Oricât de mult şi-ar dori să facă dragoste, ele niciodată nu o vor cere partenerului, nu îl vor stârni, nu vor prelua conducerea şi nici nu vor stabili în ce poziţie să facă sex.

Prea tăcute

Într-adevăr, nu trebuie să ţipi de plăcere să vă audă toţi vecinii. Dar nici să iei poziţia mutului, pentru că partenerul nu va şti ce să facă. Ghidează-l, arată-i ce îţi place, pentru ca el să ştie ce are de făcut în continuare. Dacă nu îi oferi un feedback, cu siguranţă data viitoare nu va mai fi încântat să facă sex cu tine.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • cuplu in pat

  Se spune că un bărbat bun la pat nu se laudă niciodată cu performanţele lui sexuale, dar nu i-ar displăcea să i le lauzi tu. Din când în când, partenerului tău de viaţă iar prinde bine să-i ridici în slăvi masculinitatea şi să-i răsfeţi orgoliul.

 • comportament îndeparteauă barbaţi

  Cele mai multe femei, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

 • situatii care le taie barbatilor pofta de sex

  Reprezentantele sexului frumos cred că bărbații au întotdeauna chef să facă sex și că sunt incapabili să refuze o partidă de amor. Însă trebuie să aveți în vedere că lucrurile nu stau întotdeauna chiar așa. Sunt câteva situații care îi fac pe bărbați să nu își mai dorească să mai facă dragoste.

 • Cuplu

  Bărbaţii se cred adesea invincibili în pat şi au impresia că nu greşesc cu nimic când vine vorba de satisfacerea partenerelor.Tocmai din dorinţa de a fi cât mai buni sau din exces de zel, reprezentanţii sexului masculin au tendinţa de a da rateuri în momentele cele mai intime. Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac bărbaţii în materie de sex.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1