Ți-e dor de un sex nebun? Ieși din dormitor!

cuplu-sex.jpg

sex pozitii sexuale locuri inedite cuplu orgasm
Dacă ai un covor cât de cât confortabil, încearcă și acest loc.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În ultima vreme ai exagerat cu poziția misionarului în pat? Dacă vrei să reînvii flacăra pasiunii și să nu faceți sex robotic, îți propunem să cobori din pat și să ieși cu totul din dormitor. Sunt multe alte locuri unde să faci dragoste și toate sunt în casa ta. Trebuie doar să fii deschisă la provocări și să dai frâu liber imaginației!

Patul cu așternuturile lui fine și confortabile te invită nu doar la somn și relaxare, ci și la aventuri pasionale. Însă nici acest spațiu plin de mistere nu este ocolit de rutină. Evită să duci monotonia în pat, că acolo rămâne. Încearcă alte locuri unde să faci dragoste și gândește-te în viitorul apropiat cum să ai o condiție fizică mai bună. Contează enorm atât pentru sănătatea ta, cât mai ales a cuplului.

Sprijină-te de chiuveta din baie

Baie? Da, da. Ai citit bine. Nu am vrut să spunem chiuveta din bucătărie, în niciun caz. Asigură-te că este susținută bine, astfel încât să nu se poate deplasa în timpul acțiunii, apoi propune-i o partidă ca în filme iubitului tău. Te va cuprinde cu brațele sale puternice și veți face dragoste pasional. El are avantajul că poate vedea formele trupului care l-au cucerit. Iar tu pe al lui.

Cu fața la oglindă

Cred că nu e nimic mai excitant decât să vă vedeți reacțiile când vă simțiți cel mai bine. E ca și cum ați savura un film erotic cu personaje celebre, adică voi, ale căror trupuri perfecte se contopesc până la orgasm.

Descoperă și alte locuri unde să faci sex nebun pe clickpentrufemei.ro. 

 

Trucuri inedite ca să ai orgasm multiplu
4 poziţii sexuale care te ajută să nu rămâi însărcinată

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Studiile spun că unele femei simulează cel puţin un orgasm, în timp ce altele le simulează pe aproape toate, scrie www.jurgita.com. De ce se întâmplă acest lucru?

  • Daca vrei o analiza mai profunda a acestei probleme nu trebuie sa uiti sa verifici pozitia lui Marte, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau (Marte influenteaza viata sexuala) dar si pozitia Soarelui pe harta ta astrologica.