A-ţi cere scuze este esenţial în relaţie mai ales atunci când greşeşti

scut.jpg

A-ţi cere scuze este esenţial în relaţie mai ales atunci când greşeşti
Scuzele tale ar trebui să demonstreze că eşti convinsă că ai greşit şi că îţi pare rău
foto: 123RF

Puţini oameni acceptă cu uşurinţă să ceară scuze. De fapt, puţini îşi recunosc greşelile, iar când vine vorba despre cerut scuze partenerului de viaţă simt că sunt protagoniştii unei misiuni imposibile şi umilitoare.

Dacă vrei să te comporţi frumos într-o relaţie şi să o faci să meargă, atunci trebuie să ai mare grijă la modul în care îţi ceri scuze. Probleme şi greşeli apar la tot pasul, dar ţine de tine modul în care le faci să se evapore. În primul rând, trebuie să ţii cont de faptul că a-ţi cere scuze este esenţial atunci când greşeşti şi că este singura cale de a păstra întimitatea deja creată între voi.

Cea mai mare greşeală pe care o fac oamenii când îşi cer scuze este să se exprime vag, folosind expresii egoiste precum „îmi pare rău dacă te-ai simţit prost" sau „îmi cer scuze dacă nu te-ai distrat/dacă ţi s-a părut că". Aşadar, asumă-ţi responsabilităţile şi spune „îmi pare rău că am făcut asta".

Scuzele tale ar trebui să demonstreze că eşti convinsă că ai greşit şi că îţi pare rău, nu că intuieşti că ai supărat pe cineva şi vrei să depăşeşti momentul cu orice preţ.

 

 

Loading...

Citește și

 • Partenerul tău vrea sex mai des decât vrei tu

  Partenerul vrea sex zilnic, iar ție ți-ar fi suficient o dată pe săptămână? Multe femei, dacă au o dorință sexuală mai scăzută decât a partenerului, au tendința de a considera dorința lui drept barometru al normalității. Prin urmare, ceva e în neregulă cu ele că nu vor sex atât de des.

 • Iată ce trebuie să faci când simţi că partenerul nu te mai iubeşte

  Pe cât de greu de abordat pare acest subiect, realitatea dovedeşte că da, femeile nu prea au curajul să facă pasul de ieşire dintr-o relaţie atunci când simt că pierd. Totuşi cel mai direct şi sincer sfat de dat unei femei în această situaţie este: nu îţi pierde vremea cu cineva căruia nu îi este clar că te vrea în viaţa lui.

 • Cum contribuie orgasmul la sănătatea noastră

  Orgasmul nu este doar cea mai intensă şi mai plăcută experienţă umană, ci şi un mod de a ne menţine şi a ne îmbunătăţi sănătatea. Cercetătorii citează nenumărate beneficii pe care le avem în timpul stărilor de orgasm: de la părul strălucitor şi pielea radioasă până la îmbunătăţirea activităţii cardiovasculare şi a circulaţiei. Şi chiar mai mult de atât, trăind în mod regulat stări de orgasm, ne îmbunătăţim sistemul imunitar, forţa şi flexibilitatea.

 • Iată de ce aveţi nevoie pentru a readuce pasiunea în viaţa voastră de cuplu

  Cum reaprindem scânteia în relaţia de cuplu atunci când simţim că intervine din ce în ce mai mult distanţa între noi şi partener? Aceasta este o întrebare la care cei mai mulţi caută un răspuns.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1