Testul care poate hotărî, într-un fel sau altul, viitorul relaţiei voastre

casa.jpg

Testul hotărăşte soarta relaţiei voastre
Mutatul împreună reprezintă un pas extrem de important, un test, care hotărăşte, într-un fel sau altul, soarta relaţiei voastre
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Chiar dacă relaţia voastră pare a fi perfectă şi credeţi că este momentul potrivit să o duceţi la nivelul următor, există foarte multe aspecte de care trebuie să ţineţi cont, înainte să luaţi o hotărâre. Mutatul împreună reprezintă un pas extrem de important, un test, care hotărăşte, într-un fel sau altul, soarta relaţiei voastre.

Fiecare dintre noi are o anumită rutină. Înainte să decideţi să locuiţi sub acelaşi acoperiş, este necesar să vorbiţi despre toate obiceiurile pe care le aveţi, şi unul şi celălalt, şi să vedeţi dacă sunteţi de acord cu ele sau, în cazul în care nu vă convin, să vedeţi dacă puteţi face compromisuri, ca să le acceptaţi.

În acelaşi timp, trebuie să vă gândiţi dacă sunteţi dispuşi să renunţaţi la anumite tabieturi, care îl deranjează pe partener, şi dacă puteţi să vă contopiţi stilurile de viaţă.

 

Loading...

Citește și

 • greşeala care poate destabiliza relaţia cuplu

  Atunci când cuplul are o problemă, cea mai mare greşeală pe care o fac partenerii este să dea vina unul pe celălalt.

 • relaţia sortită eşecului

  Atunci când într-o relaţie doar unul cedează, iar celălalt are întotdeauna dreptate, sau în cele mai multe situaţii, câştig de cauză, vorbim despre un raport inechitabil între parteneri, tresătură ce nu are nimic în comun cu fericirea în relaţie.

 • Detalii care fac femeie atrasa barbat

  Ştiu că primul impuls, mai ales al bărbaţilor, este de a spune că femeile sunt înnebunite după bărbaţii care arată bine şi care au buzunarele doldora de bani.. Ei bine, lucrurile nu stau întotdeauna chiar aşa.

 • situatii viata sexuala de suferit

  Celor mai multe persoane le este aproape imposibil să treacă peste timiditate, ruşine, prejudecăţi. Puţine sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1