Temerile secrete ale femeilor. Iată cu ce frici se confruntă în intimitate

te.jpg

Temerile secrete ale femeilor frici confruntă intimitate
Tot mai multe femei nu se consideră suficient de bune în pat şi cred că acest lucru o să îndepărteze persoana iubită
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Despre fricile cu care se confruntă femeile în intimitate se vorbeşte mai puţin decât despre cele ale bărbaţilor, din cauză că, de cele mai multe ori, reprezentantele sexului frumos fac tot posibilul să le ţină secrete.

Sexologii au ajuns la concluzia că femeile au o multime de temeri peste care trec cu greu când ajung cu iubitul în dormitor. În momentul în care reprezentantele sexului frumos nu reuşesc să treacă peste aceste lucruri riscă îşi deterioreze viaţa sexuală. Iată care sunt cele mai mari frici ale femeilor atunci când sunt cu iubitul în pat.

Reprezentantele sexului frumos se tem întotdeauna că vor rămâne însărcinate atunci când nu îşi doresc acest lucru. În această situaţie, trebuie doar să discutaţi deschis despre acest subiect cu partenerul de viaţă, iar astfel situaţia va fi rezolvată.

Există femei care nu se consideră suficient de bune în pat şi cred că acest lucru o să îndepărteze persoana iubită. Este indicat să îl evitaţi dacă vedeţi că acest lucru se adevereşte, iar în momentul în care o să vă aprecize suficient, să ajungeţi din nou în dormitor.

O nouă experienţă cu un alt partener este considerată de femei un motiv de îngrijorare. Fiecare persoană este diferită în parte, aşa că aceste temeri nu sunt justificate absolut deloc.

Cea mai mare teamă a femeilor este faptul că bărbaţii vor avea mult mai repede ca ele orgasm. Pentru a scăpa de acest lucru este bine să aveţi un preludiu mai lung, iar toată atenţia să fie concentrată asupra voastră.

Femeile sunt complexate de modul cum arată, iar acest lucru poate să fie dăunător în momentul în care ajungeţi cu partenerul de viaţă în pat. Trebuie să profitaţi de fiecare moment în parte.

Loading...

Citește și

 • Metoda contaceptivă eficientă destinată exclusiv femeilor diafragma

  Diafragma este o membrană moale şi flexibilă, care se poziţionează în vagin pentru a preveni pătrunderea spermei în uter. Pentru a folosi această metodă contraceptivă, trebuie să apelezi neapărat la medicul ginecolog, care va alege un model adaptat organismului tău. Acesta îţi va face şi un scurt instructaj referitor la folosirea ei, iar, o dată la doi ani, va fi nevoie de un control pentru a înlătura posibilitatea ca aceasta să se fi deteriorat.

 • De ce sexul este mai bun mai interesant după căsătorie

  Chiar dacă se presupune că vei sta cu acelaşi partener pentru tot restul vieţii, sexul poate deveni mult mai bun după căsătorie. Poate că pasiunea de la început se mai domoleşte, dar trebuie să priveşti şi partea plină a paharului, pentru că există o mulţime de aspecte interesante legate de viaţa sexuală în căsnicie. Iată care sunt:

 • nu este indicat expui viaţa personală pe reţelele de socializare

  Facebook-ul creează false iluzii asupra relaţiilor şi alimentează aparenţele şi nu esenţa. De cele mai multe ori, relaţiile care par perfecte în fotografiile expuse pe reţeaua sociale nu sunt deloc aşa în realitate. Din acest motiv, nu este bine să compari relaţia ta cu a altor cupluri, mai ales când vine vorba de Facebook.

 • Mărturisirea pe care să nu o faci niciodată iubitului

  Cele mai multe femei atunci când sunt implicate într-o relaţie au tendinţa să vorbească absolut orice cu iubitul. În unele cazuri, însă, acest lucru nu este indicat, deoarece unele mărturisiri nu fac decât să creeze situaţii conflictuale, care nu fac bine cuplului. Dacă vrei să eviţi problemele care pot apărea, nu trebuie să îi povesteşti niciodată partenerului despre fostele tale experienţe sexuale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1