Temeri şi griji legate de sexul în timpul sarcinii. Iată de ce sunt inutile

sarcina.jpg

femeie insarcinata
Viitoarele mămici sunt speriate de aceasă situație
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cele mai multe temeri şi griji legate de sexul în timpul sarcinii sunt inutile. Multe cupluri pot continua să aibă o relaţie sexuală sigură şi plină de satisfacţii şi în timpul sarcinii. Cheia este o bună comunicare între parteneri şi medicul ginecolog pentru a evita orice complicaţie.

Din fericire, sarcina nu constituie o perioadă în care să renunţaţi la sex. Dimpotrivă, abordează fiecare fază într-un mod pozitiv.

„Sarcina trebuie privită ca pe o perioadă extraordinară pentru experimentare, pentru testarea de noi moduri de a vă oferi unul altuia plăcere fizică şi confort. Bineînţeles, sarcina este şi o perioadă în care să vă sărutaţi, să vă îmbrăţişaţi mult şi să vă reînoiţi sentimentele, a spus Paul Jenner în cartea sa”Sex ca la carte”.

 • Sexul în timpul sarcinii îi leagă pe cei doi parteneri.
 • Actul sexual este sigur în toate stadiile unei sarcini normale, dar doctorul vă poate spune să vă opriţi dacă sunt complicaţii.
 • În timpul primelor trei luni de sarcină, „femeile la prima sarcină” nu prea au chef de sex, dar cele care au fost însărcinate îşi menţin de obicei libidourile.
 • În timpul următoarelor patru luni, majoritatea femeilor însărcinate au mai mult chef de sex decât înainte, datorită vasocongestiei permanente în zona pelviană.
 • Cele două luni înainte de naştere şi cele şase săptămâni după naştere(când sexul nu este posibil) sunt o perioadă extraordinară pentru bărbaţi să înveţe să devină multi-orgasmici pe cont propriu.
 • Există poziţii speciale pe care le puteţi folosi în actul sexual în timpul sarcinii.
 • Nu vă neglijaţi relaţia după ce aţi născut.
 • Îngustarea vaginului poate fi obţinută din nou prin exerciţiile pentru muşchiul PS.
Loading...
 
 

Citește și

 • Sexul în timpul menstruaţiei experienţă simţi trăieşti

  Sexul în timpul menstruaţiei este ca fructul interzis: o experienţă controversată, dar pe care simţi nevoia să o trăieşti. Cele mai multe femei spun că există o perioadă (sau perioade) în timpul ciclului menstrual lunar când simt o mai mare dorinţă sexuală.

 • Vrei să ajungi mai repede la extaz invaţă respiri

  Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze respiraţia pentru a avea orgasm în timp record. Aşadar, respiraţia joacă un rol extrem de important în rapiditatea cu care o femeie atinge extazul. Respiraţia este, desigur, un proces involuntar.

 • Mărturisirea pe care să nu o faci niciodată iubitului

  Cele mai multe femei atunci când sunt implicate într-o relaţie au tendinţa să vorbească absolut orice cu iubitul. În unele cazuri, însă, acest lucru nu este indicat, deoarece unele mărturisiri nu fac decât să creeze situaţii conflictuale, care nu fac bine cuplului. Dacă vrei să eviţi problemele care pot apărea, nu trebuie să îi povesteşti niciodată partenerului despre fostele tale experienţe sexuale.

 • doreşti cu ardoare noapte de neuitat Consumă aceste afrodisiace

  Dorința sexuală intensă și pasiunea sunt ingredientele de care ai nevoie în așternuturi. Din păcate, nu întotdeauna partenerii se pot bucura de ele, dar vestea bună este că există stimulente care asigură momente fierbinți în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt afrodisiacele care merită consumate pentru a vă bucura de partide de sex de neuitat.