Tehnici feng shui pentru atragerea pasiunii în dormitor

Citeste tot despre: 

Dacă simți că partenerul tău nu se mai comportă cu tine așa cum o făcea la început și acum vrei să-l recucerești, ar trebui să ții cont de următoarele tehnici Feng Shui. Este nevoie să faci mici schimbări prin casă pentru ca el să simtă din nou dragostea pe care i-o porți.

Tehnici feng shui pentru pasiune

Păstrează o imagine romantică

Începe cu elementele de bază. Înrămează câteva fotografii cu voi doi făcând ceva distractiv împreună. Dacă încă nu sunteți căsătoriți, așază o fotografie pe noptieră și privește-o în fiecare seară. 

Evită dezordinea

Îndepărtează lucrurile care-ți alungă norocul în dragoste. Nu uita că dormitorul trebuie să fie locul pentru odihnă și clipe romantice. Așadar, păstrează ordinea în cameră și concentrează-te asupra unei atmosfere plăcute.

Înlocuiește mobilierul deteriorat sau rupt

Orice mobilier care are legătură cu relațiile din trecut trebuie înlocuite. Dacă este rupt, pătat sau deteriorat, aruncă-l. Se spune că atrage ghinionul.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Feng Shui pentru baie. Cum scapi de energiile negative din ea

Trucuri feng shui pentru bogăție

Loading...

Citește și

  • E un spaţiu al relaxării, al încărcării cu energie şi al regăsirii cu partenerul tău. Dar poate fi şi o sursă de disconfort, asta dacă laşi la voia întâmplării amenajarea lui într-un mod armonios.

  • Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală? Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu.

  • reguli feng shui pentru birou

    Dacă biroul a devenit a doua ta casă, este important să lucrezi într-un mediu cât mai armonios şi plăcut. Click! îţi prezintă 8 reguli feng shui pentru birou.