Tehnica prin care te poţi bucura de un act sexual pasional

mastur.jpg

Tehnica prin care te poţi bucura de un act sexual pasional
Partida de sex va fi mai pasională dacă iubitul tău te urmăreşte în timp ce te atingi şi îţi provoci singură plăcere
foto: 123RF

Cele mai multe femei nu şi-au descoperit potenţialul sexual maxim şi ar fi surprinse de ce sunt capabile atunci când întrec limitele erotice autoimpuse. În articolul de mai jos, află ce poţi să faci pentru a te bucura de un act sexual pasional.

Dacă nu te-ai masturbat încă de faţă cu partenerul de viaţă, nu mai sta pe gânduri. Atinge-te, provoacă-l şi învaţă-l să te satisfacă. Partida de sex va fi mai pasională dacă iubitul tău te urmăreşte în timp ce te atingi şi îţi provoci singură plăcere.

Nimic nu trezeşte instinctele erotice masculine mai repede decât o imagine sexuală explicită. Pe lângă faptul că-l pui pe jar şi va dori să între în acţiune cât mai repede, acum va ştii şi cum. Îi poţi arăta pe această cale felul în care îţi doreşti să fii atinsă. Faptul că-l incluzi şi pe el într-un moment atât de intim, înlesneşte comunicarea sexuală dintre voi şi veţi învăţa să vă anticipaţi dorinţele. Această comunicare sexuală este esenţială pentru o partidă de amor pasională.
 

Loading...

Citește și

 • determină pe unele femei să stea în relaţii chiar dacă nu mai sunt fericite

  Refuzul de a vedea realitatea si teama de a nu rămâne singure le determină pe unele femei să se complacă în relaţii fără viitor. Tot ele sunt cele care fac compromisuri şi caută soluţii pentru a face relaţia să meargă, deşi sunt conştiente că povestea de dragoste nu va avea un final fericit.

 • experimentezi mai mult în pat spui iubitului despre fanteziile tale

  Vrei să experimentezi mai mult pe plan sexual, însă nu ştii dacă şi iubitul tău va fi de acord cu asta. Nu renunţa la idee doar de teamă că el nu va avea o reacţie pozitivă. Chiar dacă în dormitor se întâmplă totul, ar fi indicat să începi discuţia despre dorinţele tale sexuale în afara acestuia.

 • secretul de a avea partide de sex cu orgasme rapide

  Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze mintea şi trupul, pentru a avea orgasm în timpul actelor sexuale. Ai remarcat cu siguranţă că atunci când porneşti la drum fără vreo tragere de inimă ajungi mai greu la orgasm. Secretul de a avea partide de sex cu orgasme rapide este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

 • Incident jenant în dormitor

  Pentru a te bucura de relaţii sexuale extraordinare în dormitor ai nevoie de experienţă. Chiar şi cu o vastă experienţă sexuală se poate întâmpla câteodată să ai parte de momente mai puţin plăcute. Însă, atunci când se întâmplă un lucru nedorit în intimitate, important e să încerci să treci peste această situaţie repede şi cât mai elegant cu putinţă, pentru că ai destul timp după aceea să afli ce s-a întâmplat şi să analizezi situaţia.