Te simţi ruşinată de felul în care arăţi? Acest sentiment îţi va diminua apetitul sexual

dragos.jpg

 simţi ruşinată felul care arăţI sentiment diminua apetitul sexual
Nu trebuie să te simţi ruşinată de felul în care arăţi, acest sentiment îţi va afecta viaţa sexuală
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Când nu arăţi aşa cum ţi-ai dori, frustrarea poate deveni copleşitoare şi poţi ajunge să îţi fie ruşine de corpul tău. Din păcare, foarte multe femei sunt complexate de felul în care arată, aici având o contribuţie şi societatea care promovează pe coperţile revistelor siluete de cele mai multe ori trucate. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos ajung să îşi urască corpul din cauza imperfecţiunilor sale.

Astăzi, trăim într-o societate puternic axată pe sexualitate, ceea ce dublează frustrarea cauzată de răspândirea standardelor nerealiste de frumuseţe. Multe femei care nu se simt bine cu propriu corp au adevărate probleme din punct de vedere sexual. Libidoul lor este în primul rând afectat de starea psihologică în care se află, iar multe ajung să deteste actul sexual din cauză că sunt de-a dreptul terifiate de ideea de a se dezbrăca. Lipsa de încredere, nu greutatea în sine, este cel mai mare duşman al vieţii sexuale a femeii. În loc să se bucure de intimitatea şi senzaţiile din timpul sexualui, ea stă şi se gândeşte la cum arată.

Pentru a avea o viaţă sexuală satisfăcătoare, trebuie să faci un efort pentru a te simţi din nou bine în pielea ta. Aceasta nu înseamnă că trebuie să arăţi ca un fotomodel. Trebuie să înveţi să te iubeşti şi să ai grijă în mod deosebit de tine.

 

Loading...

Citește și

 • poate ajuta partenerul depășești frigiditatea

  Frigiditatea este o disfuncţie sexuală feminină care se manifestă prin indiferenţa sau aversiunea faţă de activitatea sexuală, reducerea sau lipsa libidoului şi incapacitatea de a avea orgasm. Această tulburare sexuală poate provoca probleme serioase în relaţia de cuplu.

 • sex anal igiena lubrifiant prezervativ conditii

  Sexul anal, deşi din ce în ce mai popular, nu este o activitate pe care să o bifezi fără a te asigura în prealabil că îndeplineşti câteva condiţii minime care să îţi permită să resimţi plăcere, dar şi care să te ferească de probleme serioase.

 • Sexul neprotejat menstruaţie cât de sigur este

  Ovulaţia reprezintă cea mai fertilă perioadă a lunii, însă acest lucru nu înseamnă că nu există posibilitatea să rămâi gravidă pe perioada menstruaţiei sau imediat după ce s-au încheiat sângerările menstruale. Specialiştii vă sfătuiesc să vă protejaţi indiferent de situaţie pentru a evita o posibilă sarcină.

 • metoda calendaruli masuri de contraceptie

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1