Te deranjează că iubitul tău este pasiv în timpul actului sexual? Iată ce poţi să faci

07.jpg

Te deranjează că iubitul tău este pasiv în timpul actului sexual
Femeia trebuie să-i spună iubitului ei că ar vrea să încerce şi alte lucruri în pat, dacă este de acord
foto: shutterstock

Multe femei se plâng că partenerul de viaţă nu mai iniţiază partidele de sex, nu se mai implică în timpul preludiului şi este pasiv în timpul actului sexual.

În timp ce alte femei au parte de sex pasional, tu nu reuşeşti să-l scoţi pe iubitul tău din carapace suficient de mult încât să ia el iniţiativa şi să te domine în pat. Din această cauză pot să apară neînţelegeri şi chiar conflicte, care să afecteze relaţia de cuplu.

În această situaţie comunicarea are un rol esenţial. Femeia trebuie să-i spună iubitului ei că ar vrea să încerce şi alte lucruri în pat, dacă este de acord. Dacă partenerul nu se simte confortabil să discute despre sex, femeia poate folosi o altă abordare. Poate introduce treptat un limbaj mai deocheat în timpul actului sexual sau chiar o jucărie erotică, dar care să nu-l intimideze prea tare pe bărbat.

Secretul este ca femeia să pună accent pe cât de bine s-ar simţi dacă ar încerca altceva, dar să nu lase impresia că s-a săturat de actualele poziţii sexuale, că este plictisită sau că nu se mai simte bine când face dragoste. Trecerea trebuie să fie făcută treptat, dar nimic nu trebuie negociat, nu trebuie să se insiste, pentru ca ambii parteneri să se simtă confortabil în pat. Chiar şi cel mai timid bărbat va dori să-i facă pe plac iubitei, dacă va înţelege că prin aceste jocuri erotice relaţia lor va avea de câştigat, că se vor distra şi vor deveni mai apropiaţi.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Erecţia partenerului te nemulţumeşte

  Disfuncţia erectilă este una dintre cele mai comune probleme de ordin sexual cu care se confruntă bărbaţii. Uneori numită impotenţă, se referă la imposibilitatea de a obţine şi, implicit, de a menţine o erecţie care să permită penetrarea.

 • Femeile care iubesc sexul nu au nevoie de stimulente

  În cultura noastră obișnuim să vedem sexul ca fiind mai important pentru bărbați decât pentru femei. Dar asta nu este adevărat. Există femei care iubesc sexul şi îi acordă nu numai o importanţă declarativă, ci şi tot timpul lor liber şi extrem de preţios. Aceste femei au parte de mai mult sex decât majoritatea, dar şi de mai multă pasiune din partea bărbaţilor.

 • De ce nu trebuie să rămâi într-o căsnicie nefericită doar de dragul copiilor

  Să rămâi într-o căsnicie nefericită înseamnă să le oferi copiilor tăi o lecţie greşită despre viaţă. Mulţi oameni cred că ar trebui să pună punct mariajului, însă amână să ia această decizie din cauza copiilor, le este teamă să nu îi traumatizeze. Însă a rămâne într-o căsnicie în care nu-ţi iubeşti partenerul/a, în care să simţi că te sufoci, nu este cea mai bună decizie.

 • Nu ai chef să faci sex

  Nu există film romantic în care protagonista să nu se bucure de o experiență sexuală incredibilă. În realitate, această ficțiune nu se găsește și în așternuturile noastre. Specialiștii spun că dorința sexuală este strâns legată de partea mentală: te gândești la sex, îți creezi propriul scenariu, te simți atrăgătoare și plină de sex-appeal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1