Te-ai întrebat vreodată de ce le place bărbaţilor sexul oral atât de mult?

oral.jpg

Te-ai întrebat vreodată de ce le place bărbaţilor sexul oral atât de mult
Nu există bărbat care să nu îşi dorească o femeie dezinhibată şi pricepută în a face sex oral
foto: 123RF

Practicarea sexului oral reprezintă de mult timp un semn al intimitaţii şi încrederii între iubiţi. Cei mai mulţi bărbaţi cred că sexul oral îşi are locul în fiecare dormitor, iar practicarea lui nu ar trebui sa scadă odată cu trecerea anilor. Printre motivele acestei preferinţe surprinzatoare se numără atât stimularea fiziologică diferită, cât şi excitaţia psihică aferentă.

Nu există bărbat care să nu îşi dorească o femeie dezinhibată şi pricepută în a face sex oral. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Să fii tu cea care iniţiază sexul oral, să-i provoci plăcere cu fiecare mişcare şi să ai o atitudine pasională în timpul actului intim.

Bărbatul te va anunţa în trei paşi că doreşte de la tine o partidă de sex oral: îţi face el ţie sex oral în speranţa că-i vei întoarce favorul, începe să bată apropouri, înserează sexul oral într-o fantezie de care îţi povesteşte şi începe să facă presiuni de tipul: sexul oral este o practică sexuală ce trebuie făcută reciproc.

Dorinţele neîmplinite în dormitor au „talentul” de a ne afecta relaţia de cuplu

Dacă niciuna din tehnici nu funcţionează, puţini bărbaţi vor accepta să trăiască toată viaţa lipsindu-se de acest aspect. Cei mai mulţi vor încerca să te convingă să-ţi schimbi părerea  despre această practică. Ulterior, unii vor căuta în altă parte ceea ce nu primesc de la iubita lor, în timp ce alţii vor considera despărţirea ca fiind alternativa cea mai potrivită.

 

Loading...

Citește și

 • Tiparul după care cei mai mulţi bărbaţii îşi aleg partenera

  Fiecare bărbat are în minte, chiar dacă în mod inconștient, un tipar după care își alege partenera de viaţă. Acesta nu este permanent. De obicei, suferă modificări de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, sunt câteva calități pe care le apreciază toți reprezentanţii sexului puternic. Printre ele, un loc de seamă îl ocupă optimismul și buna dispoziție.

 • Trucul face să fii mereu provocatoare în ochii iubitului tău

  Fii inabordabilă, dar nu în pat. Femeile care iubesc sexul sunt adorate de bărbaţi. Adevărul este că relaţiile serioase îi atrag pe bărbaţi şi pentru faptul că au constant parte de sex. Odată ce ai ajuns în patul lui, ce sens are să mai ai reţineri? Dacă adopţi o atitudine rece şi te porţi de parcă îi faci o favoare ori de câte ori accepţi să faceţi dragoste, nu-l vei face să ardă de dorinţă, ci de frustrări.

 • iubitul fericit gesturile care impreionează orice bărbat

  Orice femeie poate face un gest pe care jumătatea sa masculină îl va aprecia cu siguranţă. Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune.

 • Vizionarea filmelor pentru adulţi parte din preludiul multor cupluri

  Fetişismul erotic reprezintă fixaţia asupra unui obiect, părţi a corpului sau a unei situaţii fără de care nu se poate obţine satisfacţie sexuală. Cazurile în care plăcerea fizică depinde în mod exclusiv de un fetiş, şi nu de ceea ce face partenerul, necesită tratament!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1