Te-ai îndrăgostit de un rebel? Iată ce trebuie să ştii despre tipul acesta de bărbat

06.jpg

Te-ai îndrăgostit de un rebel
Mereu în căutarea aventurii, bărbatul rebel își va testa limitele la maximum
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cred că noi, femeile, avem un fel de fetiş pentru băieţii rebeli. În ciuda a ceea ce ne-au spus alţii despre ei, băieţii rebeli sunt cei mai grozavi iubiti. Sunt distractivi, pasionali, şi stiu exact cum să te „aprindă”. Nepăsători, carismatici, ne perpelesc la foc mic până ce nu mai putem rezista şi ne lasăm pradă tentaţiei.

Viața lângă un bărbat rebel va fi întotdeauna palpitantă. Mereu în căutarea aventurii, bărbatul rebel își va testa limitele la maximum! Reprezentantele sexului frumos sunt, în acelasi timp, intrigate și incitate de non-conformismul acestor bărbați. Dacă adăugăm spiritul de aventură celorlalte trăsături care-i definesc pe rebeli, e de la sine înțeles de ce femeile se îndrăgostesc de ei.

Departe de a fi amabili, timizi şi respectuoşi, bărbaţii rebeli au o sumedenie de tresături care le fac pe reprezentantele sexului frumos să îi dorească. Nesupus regulilor, acest tip de bărbat emană siguranţă de sine, încredere şi putere. De multe ori este carismatic, în căutare de senzaţii tari şi atrage prin stilul său de viaţă dinamic. Puterea sa este emanată prin atitudinea sa sfidătoare faţă de tot ceea ce este impus, lăsând impresia că în viaţă deţine controlul în toate privinţele. Femeile implicate în relaţii cu acest gen de bărbat pot descoperi că acesta îşi va exercita dominaţia şi pe plan personal, fiind o persoană manipulatoare şi lipsită de empatie.

În căutarea bărbatului perfect, o femeie care se îndrăgosteşte de un “rebel” va proiecta asupra lui şi alte caracteristici pozitive, care corespund aşteptărilor ei, pe care însă partenerul în realitate nu le posedă. Ea alege să ignore semnele de control, dominaţie, agresivitate, pentru că dacă le-ar recunoaşte, ar însemna să iasă din relaţie. Dar acest lucru ar presupune spulberarea fanteziei sale despre bărbatul pe care îl are în faţă şi acceptarea realităţii.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5