Te-ai gândit vreodată cât de important este sărutul în relaţia ta?

sarut.jpg

Te-ai gândit vreodată cât de important este sărutul în relaţia ta
Simplul act al sărutului poate aduce o femeie la orgasm, dacă este făcut corect.
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Te-ai gândit vreodată cât de important este sărutul în relaţia ta? Sărutul este esenţial pentru echilibrul tău emoţional, ca expresia cea mai evidentă a intimităţii. Atingerea buzelor este primul moment în care corpurile voastre încep să se cunoască. Vei simţi o mulţime de senzaţii amestecate: tandreţe, plăcere, vulnerabilitate, sensibilitate şi dorinţă.

Tipul de sărut ţine însă de preferinţele fiecăruia, pentru că unele persoane pun accentul mai mult pe buze, altele aleg să îşi folosească mai mult limba, în vreme ce altele preferă să muşte buzele partenerului. Indiferent de metoda folosită, concluzia unanimă este că sărutul e esenţial într-o relaţie.

Sărutul poate aduce o femeie la orgasm

Simplul act al sărutului poate aduce o femeie la orgasm, dacă este făcut corect. De aceea, ai putea întelege cât de plăcut este simplul act al sărutului pasional, pentru o femeie. Asadar, înainte să începeţi să faceţi dragoste, răsfăţaţi-vă cu săruturi pasionale. Sărutul poate activa simţurile şi o poate chiar înfierbânta. Provoac-o, făcând-o să te dorească.

Cercetătorii susţin că sărutul îmbunătăţeşte întregul act sexual, datorită creşterii nivelului de hormoni ai plăcerii şi că ne face mai receptivi.

 

 

Loading...

Citește și

 • Gelozia ocazională absolut naturală şi ajută la menţinerea relaţiei de cuplu

  Gelozia este o emoţie instinctivă pe care fiecare dintre noi ajungem să o simţim la un moment dat. Nu este însă neapărat distructivă, ci, din contră, uneori poate fi considerată chiar benefică. Gelozia ocazională este absolut naturală şi ajută la menţinerea relaţiei de cuplu. Dar dacă devine intensă şi iraţională poate fi foarte distructivă.

 • Atacţia puternică faţă de anumite persoane

  Uneori, întâlnim anumite persoane care ne taie respirația sau cu care avem o chimie puternică în spatele căreia părem să nu mai vedem nimic. Este dificil să spui „nu' unui astfel de partener și ne putem lăsa purtate de val. De multe ori, acest lucru se întâmplă sub cupola idealului relațional, al partenerului perfect: trebuie să existe chimie sexuală, trebuie să fie pasiune.

 • Cum să faci un bărbat să se simta iubit

  Inconjuraţi de stres, de rutină, uităm deseori, atunci când ajungem acasă, să ne dedicăm în totalitate celui pe care îl iubim. Orice femeie poate face un gest pe care jumătatea sa masculină îl va aprecia cu siguranţă. Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune.

 • Motivele pentru care e bine să vă lăsaţi cât mai des răsfăţaţi în dormitor

  A fost dovedit ştinţific şi medical că sexul are beneficii în ceea ce priveşte sănătatea fizică, emoţională şi psihică a individului, în afara plăcerii propriu-zise. Din perspectiva emoţională, o frecvenţă sexuală ridicată contribuie la un sentiment de tinereţe, vigoare în cuplu, partenerii se simt mai dinamici, mai plini de viaţă, mai calmi şi mai puţin irascibili. Persoanele cu o viaţă sexuală activă manifestă un nivel scăzut de insecuritate şi un nivel crescut al angajamentului faţă de partener. Astfel, se poate spune că sexul este un adevărat tonic în ceea ce priveşte stresul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1