Te-ai certat cu iubitul? Cum ajungi la sexul de împăcare

sex.jpg

certat cu partenerul sex de împăcare
Sexul de împăcare nu trebuie să fie neapărat o experienţă emoţională
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Pentru foarte multe cupluri, o ceartă este un preludiu verbal, iar dezbaterea îi incită. Adrenalina care însoţeşte starea de nervozitate creează un răspuns în creier asemănător cu excitaţia sexuală.

Pentru a folosi acest entuziasm în favoarea ta, evită să foloseşti cuvinte jignitoare şi acuzaţii grave la adresa partenerului tău care pot transforma o discuţie aprinsă într-un adevărat conflict. Nu fi rea cu el şi simte posibilităţile erotice din energia transmisă de corpul tău furios. Ia o pauză şi fă o glumă care va stârni amuzamentul amândurora. Râsul ia din energia negativă şi poate fi, de asemenea, erotic. Abţine-te de la discursurile lungi, pe care cele mai multe femei le rostesc la finalul unei dezbateri în contradictoriu. Fraza preferată a bărbaţilor în astfel de momente este „putem discuta despre asta altă dată". Rosteşte-o şi arată-te dispusă să faci sex de împacare!

Sexul de împăcare nu trebuie să fie neapărat o experienţă emoţională. Vei simţi o oarecare distanţă între voi, asa că foloseşte-o în avantajul tău. Scapă de inhibiţii şi arată-i ce ar putea pierde dacă te va supăra vreodată foarte tare.

 

Loading...

Citește și

 • determina femei faca dragoste lumina stinsă

  Multe femei sunt de părere că o partidă de sex ca la carte este garantată mai mult de romantismul întunericului decât de lumină care îţi poate bate în ochi sau poate defavoriza anumite părţi ale corpului. În plus, momentele de beznă totală pot activa şi cele mai "nastruşnice" fantezii, care puse în practică la lumină, le-ar face să se simtă puţin stânjenite.

 • Tinereţea rol important priveşte sexul

  Primele experienţe sexuale au o mare importanţă pentru modul în care va evolua propria psihosexualitate. Aşadar, intervalul 14-19 ani reprezintă etapa explorării şi a manifestării atracţiei sexuale, perioadă ce poate fi numită perioada furtunoasă a vieţii sexuale întrucât pe parcursul acestor ani apar atât schimbări fizice, cât şi psihice, atât la adolescenţi, cât şi la adolescente.

 • Partenerul comportament agresiv invaţă spui stop

  Fiecare cuplu are parte de perioade frumoase, dar şi de momente în care lucrurile nu merg bine, însă există anumite semne care îţi arată dacă ai langă tine persoana potrivită sau nu. Orice legatură care te afectează din punct de vedere psihic, emoţional sau fizic este o relaţie nepotrivită.

 • partida sex parteneri

  Nopțile albe nu sunt indicate atunci când vine vorba de sex. Specialiștii din domeniu spun că partidele perfecte de amor durează în jur de 13 minute.