Stresul de la serviciu, un factor psihologic responsabil pentru scăderea libidoului masculin

loc_de_munca.jpg

Stresul de la locul de muncă, responsabil pentru scăderea libidoului masculin
Stresul de la locul de muncă influenţează pofta de sex a reprezentanţilor sexului puternic
foto: 123RF

Tot mai mulţi factori psihologici apar ca fiind responsabili pentru scăderea libidoului masculin. De exemplu, stresul ocupă prima poziţie în topul factorilor psihologici ce afectează libidoul bărbatului. În special stresul de la locul de muncă influenţează pofta de sex a reprezentanţilor sexului puternic. Motivul?

Unii dintre ei asociază succesul profesional cu imaginea de sine. Eşecurile de la serviciu îi pot insufla acestuia ideea că nu este suficient de bărbat, fapt care poate aduce probleme şi în dormitor.

Alteori, bărbatul te refuză din pricina unor frustrări nemărturisite. De exemplu, libidoul lui scade pe măsură ce salariul tău creşte şi-l depăşeşte pe al lui. Din punct de vedere psihologic, bărbaţii care se simt tot mai feminizaţi au din ce în ce mai puţin chef de sex.

Loading...
 
 

Citește și

 • Semne care pot arăta că eşti într-o relaţie toxică

  Relaţia toxică este acel tip de relaţie din care obţii mult mai puţin decât investeşti. Când timpul petrecut alături de partener este mai mult neplăcut decât plăcut, este momentul să conştientizezi că eşti într-o astfel de relaţie. În articolul de mai jos, descoperă semnele care pot arăta că eşti într-o relaţie nepotrivită.

 • motivele bărbaţii sunt părăsiţi de partenerele de viaţă

  Relaţiile de cuplu nu sunt uşor de întreţinut, presupun o muncă de echipă, ca într-un dans în doi, iar atunci când „dansul” nu este realizat cu uşurinţă, relaţia se termină dezastruos. În articolul de mai jos, aflaţi unul dintre motivele pentru care bărbaţii sunt părăsiţi de partenerele de viaţă.

 • Indiferenţa în cuplu şi consecinţele ei asupra relaţiei

  O relaţie înseamnă preocuparea permanentă pentru nevoile partenerului, pentru nevoile tale şi ale relaţiei. Este evident că ceea ce face ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa.

 • important focalizăm tot timpul pe aspectele pozitive ale relaţiei

  Dragostea pasională se manifestă frecvent ca un foc care arde intens. Se spune că acest foc durează de la câteva luni pănă la aproximativ doi ani. Deziluzia este cu atât mai mare cu cât considerăm că acest ingredient picant este esenţial pentru trăinicia relaţiei. Această perioadă o putem compara cu o investiţie: dacă nu investeşti, nu ai de unde cheltui şi dacă nu ai grijă cum manageriezi, nu ai profit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1