Stimularea sexuală care produce ejacularea la femei

ejaculare.jpg

Stimularea sexuală care produce ejacularea la femei
Pentru o stimulare adecvată trebuie să localizezi punctul G
foto: 123RF

Aşa cum la bărbaţi glanda prostatică secretă fluidul spermatic care trece prin uretră şi este expulzat prin orificiu urinar, la femei glandele Skene fac exact acelaşi lucru. În starea de excitare glandele Skene stimulate secretă un fluid.

Lichidul strâns în glande circulă spre canalul uretral, fiind expulzat prin orificiul urinar. Aşa are loc ejacularea în cazul femeii. Lichidul expulzat are o compoziţie similară cu lichidul spermatic şi nu este nicidecum urină, aşa cum consideră multe femei. Totodată, acest lichid expulzat prin orificiul urinar nu are nicio legătură cu secreţiile vaginale, care au rol de lubrifiere.

Cele care au experimentat ejacularea spun chiar că îşi pot da seama care este diferenţa între lichidul provenit de la glandele Skene şi urină. Ele spun că una este senzaţia de a urina şi alta este senzaţia de a ejacula, cea din urmă fiind însoţită de plăcere sexuală. Mai mult, ele susţin că ejacularea vine la pachet cu un orgasm diferit faţă de cel vaginal şi clitoridian obişnuit.

Pentru o stimulare adecvată trebuie localizat punctul G

Glandele Skene sunt localizate pe peretele superior al vaginului, în jurul uretrei. Le poţi simţi indirect prin peretele vaginal. Ele constituie de fapt enigmaticul punct G. Aşadar, în timpul excitării glandele pot fi stimulate astfel încât să elibereze acel lichid în canalul uretral şi mai apoi afară, prin orificiul urinar. Pentru o stimulare adecvată trebuie să localizezi punctul G. În timpul excitării, punctul G se vascularizează şi se umflă de două, trei ori faţă de dimensiunea normală. Prin stimularea punctului G, glandele Skene secretă lichidul ejaculator.
 

Loading...
 
 

Citește și

 • Cum îţi dai seama minte partenerul limbajul corpului

  Nu este întotdeauna simplu să-ţi dai seama dacă o persoană minte sau nu. Dacă bănuieşti că partenerul de viaţă este nesincer cu tine, trebuie să fii atentă la limbajul corpului.

 • secretul de a avea partide de sex cu orgasme rapide

  Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze mintea şi trupul, pentru a avea orgasm în timpul actelor sexuale. Ai remarcat cu siguranţă că atunci când porneşti la drum fără vreo tragere de inimă ajungi mai greu la orgasm. Secretul de a avea partide de sex cu orgasme rapide este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

 • Aceasta este provocarea care te duce întotdeauna la orgasm

  Sexul în faţa oglinzii este o experienţă inedită care duce întotdeauna la orgasm. Pentru un bărbat, este foarte important să vadă în oglindă mişcările pline de tandreţe şi senzualitate şi imaginea partenerei care se unduieşte, iar acest lucru are un rol important şi benefic în condimentarea vieţii sexuale.

 • Cum îţi dai seama minte partenerul limbajul corpului

  Nu este întotdeauna simplu să-ţi dai seama dacă o persoană minte sau nu. Dacă bănuieşti că partenerul de viaţă este nesincer cu tine, trebuie să fii atentă la limbajul corpului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1