Stimularea sânilor- o plăcere care nu trebuie refuzată

stimulare.jpg

stimularea sanilor placere
Există o categorie de femei care au orgasm prin stimularea sânilor
foto:123RF

Niciunei femei, nu ar trebui să-i fie ruşine să-l roage pe partener să acorde mai multă atenţie lucrurilor care o satisfac. Cum ar fi: stimularea sânilor.

Ce trebuie să facă bărbatul

Fă mişcări de rotaţie foarte delicate pe sânii partenerei tale cu vârful degetului, îndreptându-te uşor spre aureole şi spre sfârcuri. Încearcă să le lingi şi să le sugi. Foloseşte-ţi dinţii foarte delicat. Sfârcurile bărbaţilor nu sunt foarte elastici, dar ale femeii pot fi trase până la 2,5 cm.

Întreabă-ţi partenera în care loc i se pare mai plăcut s-o stimulezi şi concentrează-te pe acea zonă. Toţi îşi închipuie că ar fi sfârcul, dar nu e întotdeauna aşa. Există o categorie de femei care au orgasm prin stimularea sânilor.

Pe de altă parte, când stimulezi şi organele genitale ale partenerei, ea îşi va da seama că stimularea sânilor intensifică excitaţia.

 

Loading...

Citește și

 • probleme de natura sexuala ignorat

  Afecţiunile de natură sexuală sunt şi acum un subiect considerat tabu de cele mai multe persoane. Disfuncţiile erectile sunt principalele probleme cu care se confruntă bărbaţii, în special cei trecuţi de 40 de ani. Aceştia refuză de multe ori medicaţia sau, şi mai grav, nu merg la medic, temându-se de un eventual eşec al propriei sexualităţi.

 • orgasm grijile in afara dormitorului

  Din ce în ce mai multe femei se plâng se lipsa orgasmului, dar care recunosc, în acelaşi timp, că iau cu ele în dormitor toate grijile de peste zi. Cercetătorii susţin că psihicul are un rol foarte important în atingerea orgasmului, mai ales în cazul femeilor.

 • ejaculare precoce

  Specialiştii în sexologie sunt de acord că erecţiile de scurtă durată reprezintă cel mai comun lucru asupra căruia bărbaţii se simt vulnerabili. Nu este plăcut pentru niciunul dintre ei să termine actul intim foarte repede, sexul trebuie să fie ceva plăcut şi să se termine cât mai târziu.

 • lipsa orgasmulu motiv de cearta in cuplu

  Probabil, vi s-a întâmplat şi vouă să vă bucuraţi de sex fără să aveţi orgasm. Lucru absolut normal, din punctul multora de vedere. Pentru că orgasmul nu este singura modalitate de a măsura plăcerea pe care o simte femeia în timpul actului sexual. Totuşi, sunt şi situaţii când absenţa permanentă a orgasmului poate crea probleme în cuplu. Iată câteva explicaţii în articolul de mai jos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1