Ştii ce fel de partener îţi doreşti în pat?

partener.jpg

partener sex pat
Mulţi dintre bărbaţii şi femeile care spun că sunt îndrăgostiţi, concurează încă unii cu alţii în pat
foto:123RF
Citeste tot despre: 

Din păcate, mulţi dintre bărbaţii şi femeile care spun că sunt îndrăgostiţi, concurează încă unii cu alţii. Chiar se bat literalmente pentru superioritate şi dominare în relaţie. Profită de orice ocazie ca să scoată în evidenţă greşelile partenerului/ei, inclusiv orice nu merge bine în timpul partidei de sex. În final, unul sau amândoi sunt distruşi.

Întreabă-te ce fel de persoană îţi doreşti ca partener/ă. Cineva a cărui încredere a fost distrusă sau cineva sigur pe sine, pozitiv şi optimist? Un/o parteneră fără încredere în sine nu-ţi poate da deloc încredere în sine.

Multe sondaje de opinie arată că majoritatea femeilor nu sunt satisfăcute de partenerii lor când e vorba de sex. De fapt, mai multe femei se plâng de bărbaţii lor decât bărbaţii se plâng de femeile lor.Totul se reduce la psihologia de bază a sexului, aceea că femeile lasă să li se facă anumite lucruri în timp ce bărbaţii sunt responsabili pentru ceea ce fac.

Rezultă de aici că dacă femeile nu se simt bine, trebuie să fie vina bărbaţilor. Să sperăm că bărbatul tău ţine îndeajuns la tine ca să vrea să te satisfacă. Deci, dacă bărbatul tău nu e aşa bun amant, probabil că asta se întâmplă mai degrabă din ignoranţă decât din indiferenţă. El poate să-şi imagineze că are o prestaţie bună, şi dacă nu ştie câte ceva despre clitorisul tău şi despre celelalte părţi erogene. Ei bine, sunt multe femei care de asemenea nu ştiu despre ele. Nu fi prea dură cu el, ai datoria să-i explicit ce face greşit şi cum poate îmbunătăţi lucrurile.

„Bineînţeles, sunt şi bărbaţi care se plâng că partenerele lor nu sunt deloc sexy. Dar femeile nu sunt amante proaste în mod voit, aşa cum nici bărbaţii nu sunt. La fel, dacă soţia sau prietena nu ştie că penisul tău are nevoie de lubrifiant sau cât de multă presiune să aplice pe el, e treaba ta să-i explici”, a spus Paul Jenner în cartea sa „Sex ca la carte”.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1