Ştiaţi care este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei?

clitoris.jpg

Ştiaţi care este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei
Sexologii consideră că tocmai clitorisul este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei
foto: 123RF

Mai mult de 90% dintre bărbaţi au orgasm de fiecare dată când fac sex, indiferent că e sex normal sau oral. La femei lucrurile se complică. Ele ajung mult la greu la orgasm prin penetrare, însă atunci când li se face sex oral, orgasmul este garantat.

Sexologii consideră că tocmai clitorisul este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei. Nu numai că sexul oral este o manieră eficientă prin care iubitul te poate aduce la orgasm, dar dacă îl practici, nu până la climax, cresc foarte mult şansele să ai orgasm, mai apoi, prin sex normal.

După o joacă orală, sexul poate fi mult mai intens şi te poate aduce la orgasm. De ce? Pentru că, atunci când eşti excitată, punctul tău G iese la iveală, iar penetrarea vaginală nu face altceva decât să-l stimuleze. Iar iubitul tău va fi mult mai încrezător în abilităţile sale, dacă vede că te poate aduce la orgasm.

Mulţi reprezentanţi ai sexului opus adună frustrări când nu-şi pot aduce iubita la extaz. Unii dintre ei refuză să mai aibă orgasm, pentru că vor ca sexul să însemne plăcere reciprocă. Alţii, mai puţin corecţi, recurg la sex cu alte femei, poate mai orgasmice, sau, chiar, la ruperea relaţiei, ca să-şi repare ego-urile rănite.

În concluzie, sexul oral creşte şansele ca amândoi să aveţi orgasm şi să fiţi mai satisfăcuţi, iar o viaţă sexuală împlinită e indispensabilă pentru viitorul oricărui cuplu!

Loading...

Citește și

 • Factorul mpact major asupra vieţii sexuale a femeilor

  Relaţia cu propriul corp este un factor important care afectează viaţa sexuală a femeii. Felul în care o reprezentantă a sexului frumos se simte în corpul ei îi influenţează dorinţa de a face dragoste şi satisfacţia sexuală. Sentimentele de vinovăţie, de insecuritate, gândurile negative despre cum arată, ideea că ar trebui să arate ca un fotomodel pot determina femeile să renunţe la a-şi mai dori să aibă o viaţă intimă activă.

 • Odihna importantă afectează oboseala viaţa sexuală

  O viață sănătoasă nu poate fi înțeleasă fără un somn suficient de calitate. Lipsa somnului poate avea efecte devastatoare atât asupra corpului, cât şi asupra minţii unei persoane. Femeile, dar şi bărbaţii, care nu dorm suficient îşi pierd dorinţa sexuală, se simt mai iritabili sau sunt mai expuşi la depresie sau axietate şi nu au destulă energie pentru a se mai bucura de plăcerile vieţii în cuplu.

 • secretul cuplurilor fericite

  Sunt sigură că v-aţi întrebat măcar o singură dată care este secretul unei relaţii reuşite? Unul dintre principalele motive pentru care un cuplu durează este acela că partenerii se respectă şi au încredere unul în celălalt, indiferent de ceea ce le oferă viaţa.

 • Încă un mit spulberat! Cât ar trebui să dureze o partidă de amor ideală

  Un nou sondaj a descoperit care e durata medie a preludiului şi a sexului la persoanele aflate într-o relaţie. Aşadar, iată cât trebuie să dureze o partidă de amor ideală.