Ştiaţi că femeile se îmbracă mai la modă când se apropie de perioada cea mai fertilă

ovulatie.jpg

femei perioada fertila
Femeile îşi schimbă modul de a se îmbrăca atunci când se apropie de perioada de ovulaţie
foto:123RF

Femeile îşi schimbă modul de a se îmbrăca atunci când se apropie de perioada de ovulaţie. Ele au tendinţa de a purta mai mult fustă decât pantaloni şi de a-şi descoperi mai mult corpul. În plus, s-ar părea că se îmbracă în general într-un mod mai „fashion”, mai „trendy” în această perioadă.

Cu toate că femeile acordă mai multă atenţie aspectului lor când se apropie de perioada cea mai fertilă, este foarte probabil ca ele să nu fie conştiente de acest comportament. Totuşi, ceva în mintea femeilor depistează fazele ciclului menstrual şi, la un anumit nivel de conştiinţă, ele ştiu când sunt cel mai fertile.

Cum femeile au mai multe şanse să rămână însărcinate în această perioadă, am putea crede că o asemenea schimbare de comportament le-ar perminte să îşi mărească şansele de a fi alese de un eventual partener sau de a fi mai atractive din punct de vedere sexual pentru cel actual. Bărbaţii sunt sensibili la altfel de schimbări.

Într-adevăr, s-a demonstrat că atunci când femeia se află în faza cea mai fertilă, consorţii lor sunt mult mai atenţi şi mai tandri cu ele. Este posibil ca acest lucru să se datoreze comportamentului femeilor, inclusiv modului de a se îmbrăca. Acest mod de a "trişa", de a fi sexy, este probabil eficient îndeosebi cu partenerii mai puţin virili.

În concluzie, dacă sunteţi bărbat şi doriţi să ştiţi când o femeie este în perioada ovulaţiei, observaţi cum se îmbracă ea.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • prima experienta sexuala virgini

  Prima experiență sexuală nu se uită niciodată, cel puțin așa afirmă specialiștii. Există o legătură care se formează atunci, între trup și suflet și prima noapte de dragoste, primii fluturi din stomac, primele bătăi mai puternice ale inimii, și nopțile petrecute apoi cu amintirea acelor clipe, nu pot fi date uitării așa ușor.

 • motive masturbare sanatate sex

  Cei mai mulţi sexologi împărtăşesc aceeaşi opinie: masturbarea este bună la sănătate. Aşa că este cum nu se poate mai greşit să te gândeşti că această practică poate să îţi facă rău. În plus este distractivă şi satisfăcătoare.

 • Cum transmite o femeie semnalele sexuale

  De cele mai multe ori credem că bărbaţii fac prima mişcare, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Sexologii au ajuns la concluzia că femeile sunt responsabile de fapt de iniţiativă, indiferent că e prin dans sau orice altă metodă de a-şi arăta disponibilitatea.

 • influenteaza testosteronul aspectul fizic

  Mai întâi, să reamintim faptul că, cu cât există mai mult testosteron, cu atât bărbatul este mai “masculin” din punct de vedere fizic. Caracterele sexuale secundare depind de testosteron( voce gravă, ten închis la culoare, faţă pătrată, miros specific).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1