Ştiaţi că cele mai multe dintre problemele din dormitor sunt cauzate de stres?

strs.png

Ştiaţi că cele mai multe dintre problemele din dormitor sunt cauzate de stres
Stresul este un factor major care contribuie la scăderea performanţelor sexuale, indiferent de vârstă sau de sex
foto: 123RF

Ceea ce trebuie să aveţi în vedere este că stresul vă poate provoca foarte multe probleme de sănătate, inclusiv din punct de vedere sexual. Tot el este vinovat de creşterea tensiunii care duce la scăderea performanţelor sexuale.

Stresul generează insatisfacţii în dormitor

Stresul este un factor major care contribuie la scăderea performanţelor sexuale, indiferent de vârstă sau de sex. De asemenea, specialiştii au constatat că persoanele care suferă de depresie sau de anxietate se confruntă de obicei cu o reducere a apetitului sexual şi cu disfuncţii erectile.

Astfel, o viaţă stresantă, o relaţie bazată pe conflicte şi problemele nerezolvate în cuplu ucid în timp apetitul sexual al ambilor parteneri. Puterea acestor factori stresori de a afecta viaţa sexuală depinde de implicarea fiecăruia dintre parteneri, de disponibilitatea în relaţie şi de gradul de comunicare dintre ei. Sentimentul de vină, resentimentele faţă de partener, lipsa comunicării, anumite traume sexuale sau grijile privind performanţele sexuale sunt alţi factori care îngreunează obţinerea satisfacţiei sexuale.

 

Loading...

Citește și

 • Suferinţa fizică psihică cauze ale unei relaţii sexuale nesatisfăcătoare

  Suferinţa fizică şi psihică sunt bariere în calea intimitaţii şi afectează viaţa sexuală. Pentru multe femei, sexul nesatisfăcător este strict legat de ceea ce se întâmplă în viaţa lor. Ele sunt cele care nu pot ignora depresiile, stresul , tristeţea de a nu comunica îndeajuns cu partenerul de viaţă sau unele afecţiuni fizice a căror rezolvare ar trebui căutată la un specialist.

 • vrei să începi o relaţie nouă lasă deoparte experienţa trecută

  Când te implici într-o relaţie, te gândeşti că poate aceea este cea mai importantă şi vei ajunge la altar. Şi poate chiar se întâmplă asta, de ce nu. Însă, viaţa poate fi imprevizibilă. Si astfel, la un moment dat poţi fi pusă în situaţii nefericite. Spre exemplu, te-ai putea despărţi de partenerul de cuplu şi să crezi că totul s-a sfârşit odată cu plercarea lui. Dar mai gândeşte-te! Este normal să fii tristă, dar vei vedea, cu timpul, durerea va trece şi ai putea face loc unei noi relaţii care să te facă, poate, mult mai fericită.

 • Avantajul oferă una dintre cele mai apreciate poziţii dragoste

  Poziţia "pe la spate" este una dintre cele mai apreciate ipostaze sexuale de către bărbaţi pentru că permite o penetrare mai adâncă, un control mai mare al ejaculării, dar şi o imagine extrem de excitantă asupra posteriorului partenerei.

 • Multe femei se confruntă cu anorgasmia măsuri

  Anorgasmia este o disfuncţie din ce în ce mai întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Femeia cu anorgasmie trăieşte cu intensitate maximă actul sexual, îşi doreşte cu ardoare să facă sex, dar se confruntă cu incapacitatea de a ajunge la orgasm, chiar dacă stimularea sexuală este una excelentă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1