Ştiai că sportul regulat te ajută să ai o viaţă sexuală extrem de satisfăcătoare?

sport.jpg

Stiai că sportul regulat te ajută să ai o viaţă sexuală extrem de satisfăcătoare
Cei care fac sport regulat au un nivel mai ridicat al dorinţei sexuale şi pot atinge mai repede orgasmul
foto: 123RF

Nu este pentru nimeni un secret faptul că exerciţiile fizice ajută la îmbunătăţirea vieţii sexuale. Cei care fac sport regulat au un nivel mai ridicat al dorinţei sexuale şi pot atinge mai repede orgasmul, ceea ce duce garantat la o viaţă sexuală extrem de satisfăcătoare.

Aşadar, activitatea fizică oferă foarte multe avantaje la nivelul vieții sexuale, chiar dacă multe persoane nu conștientizează acest lucru. Exercițiile fizice îți îmbunătățesc circulația.,iar acest fapt ajută la mărirea stării de excitabilitate, atât la bărbați, cât și la femei.

În plus, mișcarea îți îmbunătățește dispoziția, stimulând secreția anumitor hormoni, precum serotonina și endorfinele. Totodată, activitatea fizică ajută și la reglarea hormonilor sexuali, un lucru important pentru evitarea problemelor în viața sexuală.

În același timp, exercițiile fizice îți îmbunătățesc aspectul fizic și stima de sine, doi factori care influențează, la rândul lor, apetitul sexual.

 


 

Loading...
 
 

Citește și

 • Măsuri pe care le poţi lua pentru a prevenii scăderea libidoului

  Scăderea libidoului este o problemă cu care se poate confrunta orice bărbat la un moment dat. Însă alegerile pe care le faci în privința stilului tău de viață sunt cele care te pot ajuta să ai un apetit sexual sănătos, pe termen lung. Iată câteva măsuri pe care le poţi lua pentru a prevenii scăderea dorinţei intime.

 • Dificultăţile de comunicare din cuplu pot să ducă la experienţe sexuale frustrante

  Dificultatea de a obţine sau a oferi satisfacţie sexuală poate să creeze tensiuni în relaţia de cuplu. Satisfacţia sau insatisfacţia sexuală scoate la suprafaţă şi dificultăţile de comunicare dintre parteneri. Plăcerea intimă nu este un act de voinţă. De aceea, actul sexual este o oglindă a felului în care cei doi comunică în cuplu.

 • important ca partenerii de cuplu să petreacă timp și separat

  Când se îndrăgostesc și se află la început de relație, partenerii doresc să își petreacă cât mai mult timp împreună. Starea pe care o simți atunci când te îndrăgostești creează dependență și este greu să poți să renunți la ea. Însă este extrem de important să vă acordaţi o oarecare libertate pentru a nu vă simţi încorsetaţi în relaţie

 • Un bărbat complexat de propria virilitate devine puţin dornic intimitate

  Din ce în ce mai mulţi bărbaţi suferă de anxietate de performanţă sexuală. Ei se tem că nu sunt capabili să-şi satisfacă pe deplin partenera în timpul partidelor de sex. Anxietatea sexuală de performanţă poate diminua dorinţa de a avea contact intim.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1